Odkrij skrito formulo za popolno zvezo: Trije nasveti trenutno najbolj vročega Instagram para

15. 5. 2024
Odkrij skrito formulo za popolno zvezo: Trije nasveti trenutno najbolj vročega Instagram para (foto: Instagram/Jessica Stocker)
Instagram/Jessica Stocker

Čas je, da se posvetimo tudi čustvenemu zdravju. 

V sodobnem času, ko nimamo časa za večino stvari, ki smo jih načrtovali, je težko vzdrževati zdrave in globoke čustvene odnose. Ker rešitve iščemo povsod, ni presenetljivo, da smo nasvete iskali na družbenih omrežjih. Glede na nasmejane obraze in (očitno) uspešno zvezo, smo se odločili razkriti skrivnost enega najbolj znanih Instagram parov.

Ne spreglej:

Jessica Stocker in Jacob Fowler sta "it" par sveta družbenih omrežij. Le malokdo je lahko spregledal njuno skupno fotografijo na Instagramu, o tem paru pa je bilo že veliko napisanega. Tako veliko, da sta se pojavila celo v Forbesu.

In kateri so njuni trije nasveti?

Redni zmenki

Čeprav mnogi pari po določenem času prenehajo hoditi na zmenke, je ta korak dejansko zelo pomemben. Kot pravita Jessica in Jacob, se dvakrat tedensko odpravita na romantičen zmenek. Ko rečemo zmenek, ne mislimo le na večerjo ob svečah, ampak lahko svoj čas načrtujeta po svojih željah. Če sta avanturističnega duha, je lahko vajin zmenek nekoliko bolj ekstremen, na primer ukvarjanje s športom in preizkušanje nekaj novega. Če pa sta mirnejše energije, lahko tudi običajno večerjo spremenita v nepozaben večer.

Komunikacija

Dobra komunikacija je ključ do uspešne zveze. Vsak problem je treba rešiti do konca. Torej - ne odhajamo spat sprti in svoje težave poskušamo rešiti do konca ali vsaj najti kompromis. Par išče rešitve za svoja nesoglasja, poleg skupnega preživetega časa pa se trudita ostati v dobrem odnosu.

Drug drugega postavita na prvo mesto

Vaš partner mora biti na prvem mestu na seznamu prioritet. Vendar pa ta par dela eno izjemo – to preprosto ni mogoče, če imata otroke. Otroci zahtevajo veliko pozornosti in ljubezni, vendar če se dobro organizirata, bosta na vajinem seznamu prioritet prvi dve mesti zapolnjeni in enakomerno razporejeni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Stocker (@jessicastocker_)

Morda te zanima še: Si sanjala, da varaš svojega partnerja? To v resnici pomeni, da se moraš ... (ne, ne raziti)

Preberi tudi: Poznaš pravilo 7-7-7? Vsak par, ki si želi srečno in dolgoletno razmerje, bi se ga moral držati