Samo za prijateljice

Ob takšnih idejah za preživljanje prostega časa lahko pozabiš na moško družbo!

27. 2. 2009

S prijateljicami lahko počneš marsikaj.

1. Če potrebuješ anti-stresno terapijo

Od vsakdanjega življenja si postala utrujena in to se pozna tudi na tvojem odnosu do okolice. Nujno potrebuješ sprostitev, da boš spet tista prijazna sodelavka, prijateljica, punca … Dejstvo je, da se boš lahko najbolj učinkovito sprostila ob svoji najboljši prijateljici. Rezervirajta vikend paket v termah, kjer ponujajo masaže, imajo v bližini nakupovalni center in celo verigo odličnih restavracij … in si privoščita popolno razvajanje. Verjemi, da se boš vrnila preobražena in polna življenjske energije!

2. Če bi se rada naučila kuhati

Odlična priložnost, da se naučiš kuhati prave kulinarične dobrote, je na kuharskem tečaju. Tvoj moški verjetno ne bo pokazal zanimanja zanj, zato se tja odpravi kar s prijateljico. Lahko pa kuharski tečaj priredita kar doma: kupita kuharsko knjigo ali prebrskajta med recepti na spletu in vsak teden preizkusita pripravo ene nenavadne jedi. Najprej jo preizkusita sami, šele nato jo postrezita glavnemu okuševalcu – tvojemu dragemu.

3. Če bi si rada razširila obzorja

Verjamemo, da rada prebereš kakšno knjigo, a kaj ko ti za branje vedno zmanjka časa. No, zakaj pa si ne bi skupaj s prijateljico zadali cilja, da bosta enkrat na mesec prebrali vsaj eno knjigo – in to enako knjigo! Določita srečanje, na katerem bosta razpravljali samo o vsebini knjige in si tako razširili obzorja.

4. Če bi rada bila koristna

Namesto, da se v petek zvečer odpravita na žur, ta čas raje namenita spanju in se čez vikend posvetita kakšnemu dobrodelnemu delu. Pomagajta sosedi pospraviti stanovanje, skuhati kosilo ali odnesti smeti. Morda pa prijateljica pleska stanovanje? Ponudita dodaten par rok pomoči in verjemita, da vaju bodo dobra dela navdala s posebno energijo.

5. Če bi rada spoznala svet

Vsaj enkrat na leto sta s prijateljico upravičeni do potovanja v kraj, kamor se nobena od vaju še ni podala. Če nimata idej, kam bi se lahko odpravili, pobrskajta po spletu. Res je, da so oddaljeni kraji zelo zanimivi, a nič bolj kot naša mala Slovenija, ki jo lahko v enem tednu raziščeta po dolgem in počez in se imata ob tem prekrasno!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri