S čim ga boš začarala na prvem zmenku?

Ali prvi zmenek igra odločilno vlogo?  Je pomembno, kakšen vtis  narediš na fanta,  se moraš za to še posebej potruditi?

15. 2. 2011

Ja ...

Spravi ga na kolena

Gregorja boš očarala, če boš z njim to, kar si

Na prvem zmenku me ženska najbolj očara z ženstvenostjo in – da je to, kar je. Najbolj me bodo začarale oči, ki oddajajo energijo, iskrivost in iskrenost, v povezavi z nasmehom, ki v takšni kombinaciji kar stopi mojo zadržanost. Ja, seveda – rada se smeji! Ženska s svojo lepo mimiko me popolnoma spravi na kolena in nič me ne moti, če tak obraz ni popolnoma simetričen, če so na njem pegice, gubica ali karkoli, kar po navadi hočete skriti. In mora biti tudi čustvena, brez tega prav tako ne gre.

Pomembno je, da na zmenku začutim, da sem ji všeč zaradi sebe, ne pa da opazim, da v meni vidi ‘le’ moškega, ki ga hoče imeti čim prej za svojega. Navduši me, če ima veliko raznovrstnih predlogov za skupno preživljanje prostega časa – tako vidim, da ji ni nikoli dolgčas ter da bo najina zveza vedno pestra in polna novih dogodivščin.

Ne ...

Pazi, da ga ne odvrneš

Aljaž ne mara vulgarnih frkelj

Na prvem zmenku ne prenesem žensk, pri katerih vidim, da so z nekom samo zaradi ‘statusa’ – saj se v takem primeru takoj opazi, da v takem razmerju ni ljubezni, čustev in medsebojne notranje povezanosti. Ni mi všeč, da se dekle navduši nad mojimi konjički, da ugodi meni in se mi s tem hoče lažno približati, da bi stopila v skupno zvezo. Ker bo vse po starem, ko bo trenutna zaljubljenost minila. Pokaže naj se taka, kot je v resnici. Mogoče me pa lahko tudi ona navduši nad čim novim?!

Na prvem zmenku me moti tudi, če se ženska obleče preveč vpadljivo, mogoče včasih kar vulgarno. Po mojem mnenju zelo globoki dekolteji ali ‘krpice’, ki kažejo veliko gole kože, ne sodijo na prvo srečanje fanta in dekleta. Moti me tudi, če ženska preveč govori o sebi in svojih problemih, tako se včasih sprašujem, ali potrebuje le poslušalca in svetovalca za svoja dejanja.

Kratka anketa

S čim bi se ti punca tako zamerila, da je ne bi več povabil na randi?

  • “Če bi pričakovala, da jo moram zabavati, in se v resnici sploh ne bi znala iskreno nasmejati ali bi se pretirano trudila v vsem ugajati. ” – Marko, 31
  • “Odvrne me, če nima čisto nič smisla za humor. Le kako bi bilo življenje s takšno žensko zanimivo?!” – Grega, 31 let
  • “Z groznimi čevlji (vedno najprej opazim čevlje) in s tem, da ne razume ravno, kako deluje ta svet.” – Marijo, 23

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri