Romantični količnik

Kaj storiti, če ima vajina zveza nizek romantični količnik?

25. 1. 2010

Kulture in športa vama ne manjka, kje je končala romantika, pa ne ve nihče. Romeo visi v baru, Julija pa (z migreno) doma. Auč!

Majhne stvari, velik pomen

Večerja med tednom pri tebi doma vaju bo povezala bolj kot sobotni izlet v drago restavracijo. Ne čakaj na posebne priložnosti; tiste majhne se ti ponujajo vsak dan! V čajnici si na stojalu za kartice opazila točno takšno, ki te spominja na vaju – pošlji mu jo!

Gospodarica svojega časa

Če ne bosta nikoli sama, bo nazadnje nastradala intima. Vsake toliko izpustita petkov večer s podivjano bando, pa bosta lahko v soboto dopoldne brez mačka pila kavico v mestu.

Tu in tam se je dobro spreti

Vsakodnevne frustracije in drobna razočaranja zaradi prevelikih pričakovanj ubijajo željo, da bi drug za drugega naredila kaj lepega. Skliči poseben sestanek za prepir in pripravi krožnike, ki jih ne potrebuješ več.

Dvosmerna ulica

Fantje dobijo zelo dolg nos, če te morajo ves čas crkljati, v zameno pa ne dobijo ničesar. Prišla je pomlad, zato ga pelji na kampiranje pod milim nebom (v hotel tisoč zvezdic) in mu dokaži, da si polna zamisli (in ljubezni).