Romantična ideja, kako očarati ljubljenega

Bi si upala?

Romantična ideja, kako očarati ljubljenega (foto: Profimedia) Profimedia
19. 2. 2018

Si vedela, da je v preteklem tednu preko telefona flirtala tretjina uporabnikov mobilnih telefonov? Svojega partnerja več kot enkrat na dan pokliče skoraj polovica uporabnikov, z ljubkovalnim imenom pa ima svojo boljšo polovico shranjenih le slaba četrtina uporabnikov?

No, še več podobnih zanimivih podatkov raziskave o navezanosti uporabnikov na mobilne naprave, ki jo je v 12. državah tudi Sloveniji opravil IPSOS za Huawei, lahko prebereš tukaj.

In kakšna je naša ideja za nepozaben romantičen dan/večer v dvoje?

Uvertura

Zjutraj vstani nekoliko prej kot sicer in svoji ljubljeni osebi pripravi zajtrk. Lahko pripraviš kaj posebnega, na primer poširana jajčka na toastu z avokadom in kalčki, zagotovo pa bo tudi povsem preprost zajtrk tvoji ljubezni narisal nasmeh na obraz. Pladenj s hrano, ki mu ga prineseš v posteljo naj krasi ljubezensko sporočilo, ki si ga sama napisala kar na papirnati prtiček.

Pusti ga v pričakovanju

Tekom dneva mu pošlji kakšno SMS sporočilce z namigi, kaj vse bosta počela zvečer. V službo mu lahko pošlješ čokoladne praline s sporočilcem, kdaj naj bo pripravljen na odhod.

Večer samo za vaju

Romantična večerja je seveda prva ideja, lahko pa se odpeljeta na bližnji hrib in si privoščita piknik ob gledanju zvezd (če bo premrzlo, imata lahko mini piknik kar v avtu).

Katerokoli idejo bosta izbrala, bo prava, a ne pozabita na mali, a izjemno pomembni detajl. Zavestno v času vajinega večernega druženja odložita telefone daleč stran od dosega rok. Naj bodo te ure le vajine, le za vaju.

Prav tak večer je za nekaj svojih gostov pripravil Huawei, drugi največji proizvajalec mobilnih telefonov. V restavraciji Atelje so pripravili vrhunsko kulinarično doživetje, kjer je svoje kuharske mišice pokazal priznani chef Jorg Zupan, vsi udeleženci pa so za čas večerje telefone odložili v 'varstvo'.

In kakšen je bil odziv? Gostje so bili po prvem presenečenju nad idejo navdušeni, nekaj si jih je celo obljubilo, da si bodo v bodoče vsaj enkrat mesečno privoščili umik v dvoje brez mobilca.

Preberi še: Telefoniranje ni več glavna funkcija pametnega telefona, pravi najnovejša raziskava!

Priporočamo tudi: VIDEO: Oglas, ki si ga boš zapomnila za vse življenje! Imamo prav?