Resnični moški razkrili, kako so se njihove partnerke PO PORODU spremenile

Uau, mamice s(m)o res edinstvena bitja! 🥰

Resnični moški razkrili, kako so se njihove partnerke PO PORODU spremenile (foto: Profimedia) Profimedia
20. 8. 2022

Nosečnost in porod sta edinstveni izkušnji, ki v življenju ženske pustita močan pečat. Pa si vedela, da po porodu ženske pravzaprav več nismo iste osebe?

Več o tem si lahko prebereš v tem članku:

Znanost razkriva, da po porodu v resnici ženske več NISMO ISTE osebe 😳

Zdaj pa so tudi moški razkrili, kako so partnerkine spremembe doživljali sami.

"Moja žena je vedno imela materinski instinkt. Takoj zatem, ko sva dobila prvega otroka, je bila najsrečnejša, kar sem jo kadarkoli videl. Lahko si preprosto videl v njenih očeh, da je počela tisto, kar si je zmeraj želela. Najino razmerje je bilo že pred otroki odlično, zdaj, ko imava dva, pa je iskreno vse skupaj še boljše."

"Edina resnično drugačna stvar, ki bi jo lahko izpostavil, je to, da si več nikakor ne upa tvegati. Na primer, preden sva imela otroke, je rada skakala s padalom. Zdaj, ko imava otroke, je to nepotrebno tveganje, ki se ne splača."

"Bilo je obdobje, ko je moja žena imela službo in se je komaj spravila iz postelje. Ko se nama je pridružula najina hčerka, pa je kar zasijala. Našla je svoj namen in razlog, da zjutraj vstane. Morda si je mislila, da bo slaba mama, a v resnici je fantastična. Ne bi mogel biti srečnejši, bolj ponosen in bolj zaljubljen."

"Njena celotna osebnost se je spremenila. Postala je močno materialistična in obsedena s kupovanjem ter posedovanjem stvari."

"Največja sprememba v njeni osebnosti je bila samozavest in to, da se je začela bolj zanašati nase. Kot je to sama pojasnila, je bila pred prihodom dojenčka ona tista, ki bi jo morali ščititi, po njegovem prihodu pa si je rekla: 'Zberi se, punca, si ženska z otrokom'."

"Ena bo prvič mamica, druga pa drugič babica, stari sta enako" (zapis zgrožene Slovenke)