Resnični ljudje priznali najhujšo stvar, ki so jo naredili bivšemu partnerju (AUČ!)

Če spadaš med tiste, ki se radi bivšim partnerjem maščujejo, potem ti je tale članek pisan na kožo!

Resnični ljudje priznali najhujšo stvar, ki so jo naredili bivšemu partnerju (AUČ!) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 1. 2022

A veš tisto, ko želiš bivšemu tako zelo vrniti, ker te je prizadel? Osebe spodaj, ki so to doživele, se lahko še kako postavijo v tvojo kožo!

To je 9 najbolj neverjetnih priznanj uporabnikov Twitterja, ki so jih objavili pod ključnikom #WorstThingIDidToMyEx (v prevodu: najhujša stvar, ki sem jo naredil/a bivši/bivšemu):

1.

"Sicer imam slabo vest, ampak stara sem bila 20, bila sem jezna in tega zdaj nikomur več ne bi naredila ... Vzela sem njegovo zobno krtačko in nežno podrgnila po svojem anusu za 5 sekund ter jo postavila nazaj."

2.

"Bila sva pravzaprav prijatelja za seks, kar pa bi lahko kmalu preraslo v kaj več, če se ne bi kar naenkrat vrnil k svoji bivši, zaradi katere se več ni smel pogovarjati z menoj. Nedolgo zatem sem srečala njegovega očeta (ki je bil noro vroč), zaljubila sva se in skupaj živela 6 let. On in njegovo novo dekle pa sta bila skupaj samo tri mesece."

3. "Njegovo novo dekle sem spravila v svojo posteljo."

4.

"Na to nisem ponosen ... Ampak, ko sem se enkrat oglasil pri bivši in jo ulovil z novim fantom v postelji, sem ga vrgel skozi okno."

5. "Poročila sem se z njegovim prijateljem."

6.

"Prevarala me je en teden pred božičem, a ni vedela, da jaz to vem. Zato sem v darilno škatlo lepo zapakiral ogromnega dilda in dodal kratko sporočilo, da je najina zveza končana. Nanjo sem napisal 'od Božička' in darilo pustil pod božično smrečico pri njeni družini, da je ga je odprla pred vsemi svojimi sorodniki."

7. "Po tem, ko sva šla narazen, sem spala z njegovim najboljšim prijateljem in nato še z njegovim sostanovalcem! Ups! 😉😉"

8.

"Njegove najljubše nogavice za v službo sem obrnila navzven in si z njimi obrisala rit. Nato sem jih obrnila nazaj in ga pustila, da se je s stopali drsal po mojem dreku."

9.

"Preluknjala sem tri gume na njegovem BMW-ju, mu z jajci obmetala hišo ter vdrla v njegov Instagram profil in objavila fotografijo njegovega malega penisa. Ne zaje*avaj se z mano."

Čeprav so se nam, priznamo, nekatere osebe zgoraj kar precej zasmilile, smo prepričani, da so si pač to že nekako zaslužile! 🤷‍♀️

Pripravila: N. Š.

GIF: Giphy.com

Preberi še: "Hvala, ker si me zapustil, da sem se lahko naučila imeti rada sebe"

Priporočamo tudi: Če počne TOLE, te ima namen zapustiti (pa ne ve, kako bi ti povedal)