Moj fant - resnična ljubezen ali samo prehodna zveza?

Resnično ljubezen lahko iščeš celo življenje, vendar nekateri niti ne vedo, da jo že imajo. Poglej si znake, ki kažejo, da je prav tvoj trenutni fant tisti, s katerim boš preživela svoje življenje.

Moj fant - resnična ljubezen ali samo prehodna zveza? (foto: Profimedia) Profimedia
5. 11. 2016

Načrti

Bolj kot so tvoji načrti raznoliki in jih delaš daleč v prihodnost, bolj je tvoja zveza stabilna in obetavna.

Sanjarjenje

V primeru, da sanjariš o skupnem življenju, in to delaš brez strahu ali nelagodja, potem je tvoja zveza trdna in ljubeča.

Skupni prijatelji

Če imata s partnerjem skupne prijatelje, potem to pomeni, da sta si karakterno podobna, kar kaže na vajino združljivost.

Vsakodnevne malenkosti

Ni vse v darilih ob rojstnih dnevih, obletnicah in praznikih. Pomembne so vsakodnevne malenkosti in pozornosti.

Če oba uživata v spontanih vsakodnevnih poljubih, romantičnih sporočilih ali pa samo, če kažeta voljo do  kompromisov – vse to je odlična podlaga za dolgotrajno in srečno zvezo.

Sreča

Vsakič, ko pomisliš na mesec, ki je minil, bi morale biti tiste pozitivne stvari, ki so se zgodile, odtehtati tiste negativne.

Svoboda

Svoboda, da lahko počneš kar si želiš, ali greš kamor si želiš brez očitkov, je v zvezi zelo pomembna, saj je znak, da si zaupata.

Seks

Vsi vemo, da začetna strast sčasoma mine, zato je ključnega pomena, da sta drug do drugega nežna in uživata v intimnosti.

Prerekanje

Vse nesporazume je nujno treba reševati na konstruktiven način in sproti. Saj veš, da je vedno huje, če se zamere 'naberejo', saj je potem težko najti pot do rešitve.

Če si v zvezi in če so vsi pogoji, ki so zgoraj našteti izpolnjeni, potem pomisli dvakrat – mogoče si  že v objemu svoje resnične ljubezni.

Preberi še: Kaj tvoja skrivna spolna fantazija pove o tebi? ali pa članek 6 najpogostejših seksualnih sanj moških.