Reci 'adijo' povprečnim orgazmom in pozdravi VESOLJNI UŽITEK!

To je fantastični recept, s katerim bo vajin odnos znova gorel od naslade in orgazmov! Zaupal nam ga je terapevt tantrične masaže Aleksander Lah.

Reci 'adijo' povprečnim orgazmom in pozdravi VESOLJNI UŽITEK! (foto: Profimedia) Profimedia
6. 2. 2021

"Veliko žensk med spolnim odnosom kar na lepem začne hlastati za užitkom. Sprva je sproščena in uživa, potem pa na točki, ko postaja vse še bolj prijetno in ko se začne slutiti orgazem, začnejo divjati. Moški to divjanje razumemo kot povabilo k še hitrejši in intenzivnejši stimulaciji," pravi terapevt tantrične masaže Aleksander Lah.

Gre za to, da sta partnerja pogosto prepričana, da hitrejša in intenzivnejša stimulacija nudi tudi večji užitek. Toda največji in najgloblji užitki ležijo v resnici nekje drugje. Preveri, kako jih dosežeš!

1. Delaj se, kot da te orgazem ne zanima

Orgazmu se prepusti šele, ko se mu ne moreš več upirati. Bodi osredotočena na to, kar čutiš, na to, kar že je tukaj, v tem trenutku.

Iskreno moraš čutiti, kar čutiš, ne glede na to ali je prijetno ali neprijetno, pomembno je, da so tvoja občutja iskrena in pristna. Poskusi začutiti celo telo, ne fokusiraj se zgolj na glavne erogene cone kot so prsi, bradavičke in vagina.

Samo s celim telesom lahko dosežeš globok orgazem, ki bo v tebi odzvanjal še dneve po ljubljenju … ostalo so samo površinski, lokalni orgazmi, ki hitro izzvenijo in lahko včasih pustijo tudi občutek praznine.

2. Dihanje v trebuh in sproščanje

Zavestno poskusi dihati globoko in nežno, čeprav se ti mogoče ne bo zdelo naravno.

Imej v mislih, da naj bo tvoj trebuh sproščen, čeprav se ti bo zdelo, da ti užitek narekuje, da se zakrči. Čeprav se ti zdi, da je tu preveč kontrole, premalo spontanosti in da moraš preveč misliti med ljubljenjem, ti vseeno predlagamo, da narediš eksperiment z dihanjem v trebuh. Rezultat te bo osupnil!

3. S partnerjem vzpostavita idealne pogoje za prihod orgazma

Tako kot večina lepih stvari tudi orgazma in užitkov ne moremo izsiliti, tudi se ne moremo truditi zanj, pač pa je treba za njegov prihod pripraviti primerne pogoje. Pogoje kot so sproščenost, odprtost in pretočnost …

Takrat pride sam od sebe in takrat je naš sistem pripravljen prenesti ta močan val energije. Če pa smo zakrčeni, lahko izsilimo in prenesemo samo majhen del tega vala užitka in lepote.

4. Bodi iskrena do sebe

Upaj si čutiti, kar pač čutiš, ne glede na to, ali je prijetno ali boleče. Upaj si čutiti užitke in bolečine, upaj si biti ponosna, močna, samozavestna, … Pa tudi ranljiva, prestrašena, z občutkom manjvrednosti. In enako velja za moško stran.

5. Začuti in poslušaj svoje telo

Ženska mora čutiti svoje telo, ne samo svoj um in če njena vagina pravi: "Sedaj si ne želim seksa s tem moškim," ji je potrebno zaupati.

6. Za ljubljenje si vzemita čas

Ženska lahko doživi globlje užitke, če si za ljubljenje vzame čas, moški pa jo lahko podpre s tem, da se mu ne mudi preveč.

Premikajta se počasi, naj vajino ljubljenje traja dlje. Pojdita globlje.

7. Priklopita se na srce

Zaupajta svojemu srcu, kajti preko srca bosta čutila eden drugega. Storita, kar čutita v danem trenutku.

Si vedela, ko se moški sprosti in zadiha, začne živeti s celim telesom, ne pa samo z glavo, in takrat se v njem prebudijo super moči, ki jih telo izklopi, ko ni sproščen? Izklopi intuicijo, nežnost, čutnost, kar pa je nujno za kakovostno ljubljenje in brez tega imata lahko samo povprečen seks.

8. Povej mu, da želiš, da je sproščen ob tebi

Ob sproščenem moškem se bo ženska počutila varno, zato se bo lahko odprla, sprejela njegova darila in jih transformirala v globoke valove užitkov, ki zalijejo oba.

9. Bodita nežna in spoštljiva!

Če bomo znali biti nežni, spoštljivi in iskreni do sebe, nam bo življenje na pot prinašalo partnerje, ki bodo z nami nežni, iskreni in spoštljivi. Če pa se bomo do sebe vedli brez občutka, iskali hitre in plitve užitke in bežali od tega, kar iskreno čutimo v sebi, potem nam bo življenje prinašalo na pot ljudi, ki ne bodo imeli časa za nas, ki nam bodo samo želeli krasti užitke, se bodo želeli samo sebično potešiti ob nas.

Napisal Aleksander Lah, terapevt tantrične masaže in vodja delavnic tantrične masaže. Več o njegovem delu si lahko prebereš na njegovi spletni stran heartconnection.si.
Za splet priredilo uredništvo Cosmopolitan.si

Preberi še: So moški res VEDNO pripravljeni za seks? Tole te zna šokirati!

Priporočamo tudi: Ženske so razkrile, kakšen je v resnici seks med nosečnostjo