Razočarana v ljubezni? Maja Malnar ima fantastičen nasvet zate!

Kadarkoli se znajdeš v težki situaciji, preberi spodnje besedilo in zagotovo se boš počutila vsaj malo bolje.

Razočarana v ljubezni? Maja Malnar ima fantastičen nasvet zate! (foto: Instagram @majamalnar) Instagram @majamalnar
20. 6. 2017

Maja Malnar nas je prevzela s čudovitim zapisom, ki ga je objavila na svojem blogu in ga posvetila vsem svojim sledilkam. "Pojdi naprej," ga naslavlja.

Pismo, ki ga je objavila nosi zares lepo sporočilo in dober nasvet, zato smo se ga odločili v celoti objaviti.

Takole piše …

"Vsi se zaljubimo. In stavim, da je bil vsak od nas zaradi ljubezni vsaj enkrat razočaran. Jaz zaradi njega, on zaradi drugega dekleta … Meni je nekdo zlomil srce in jaz sem razočarala nekoga drugega … To je normalno, to je življenje. Iz vsake slabe stvari, ki nas doleti, rastemo, postajamo močnejši. Torej, če se ti zgodi nekaj ne preveč dobrega, to sprejmi, slednje pomeni, da si to lekcijo rabila, da bi prišla do novega spoznanja ali da bi naredila spremembo v življenju. Če se znajdeš v neljubi ljubezenski situaciji, preberi sledeče besede in počutila se boš vsaj malo bolje.

 

Hungry anyone!? Back at my fav place @hotelkensington #bonapetit #happykid #yummy

A post shared by Maja Malnar (@majamalnar) on

Zbriši njegova stara sporočila s tvojega telefona, sporočila, ki so ti dajala upanje, sporočila, zaradi katerih si verjela, da je lahko med vama nekaj več. Vse zbriši. Ne išči smisla slikovnih sporočil na ekranu. Ne analiziraj časovnih žigov in emotikonov, obljub in načrtov za druženje. Mogoče bodo ta sporočila nekoč nekaj pomenila, a ta trenutek so preprosto preteklost. Naj tako ostane. Izbriši ta sporočila.

In potem zbriši vse težke tekste, tiste, pri katerih je trajalo predolgo, da je odgovoril, tiste, v katerih ti je povedal, da si s tabo ne želi nič resnega. Znebi se tekstov, ki so potrdili tvoje najhujše strahove: nikoli se ni trudil zate in nikoli se ne bo. Prejela si informacije, ki si jih potrebovala. Ni potrebe po tem, da pregleduješ besedila, ki vedno znova ranijo tvoje odprto srce. Zbriši to. V redu je.

In sedaj še zadnjič poišči njegovo ime.

In mu skoraj pošlji sporočilo. Pripravi sestavek, ki pravi, da si želiš, da sta prijatelja, čeprav oba vesta, da to ne drži. Napiši, da boš sčasoma prebolela, čeprav ta trenutek še ne veš, kako … Združi te lepe laži skupaj z upanjem in dobrimi nameni. Preden pritisneš 'pošlji', pa vse napisano zbriši.

Nato izbriši še njegovo številko.

Za minuto obstoj s telefonom v roki in si predstavljaj, da ne boš več iskala utehe pri njem v nočeh, ko ti bo težko, da on ne bo tisti, ki te bo tolažil. Predstavljaj si, da mu ne boš voščila za 27. rojstni dan in on ne bo tebi voščil za tvoj 25. rojstni dan. Odslej ne boš več slišala, kako je njegova mama, ne boš ga videla na novoletni večer. Razumi, da se zdaj njegovo ime ne bo več prikazalo na tvojem ekranu, ko se bo vozil iz službe. Ne boš vedela, če mu je tisti dan uspelo na delu. Ne boš izvedela, ali je kdaj pustil 'job', ki ga je tako zelo sovražil.

 

Eat the damn chocolate cake, get your hair wet, love someone, dance in those muddy puddles, tell someone off, draw a picture with crayons like you’re still 6 years old and then give it to someone who is very important to you. Take a nap, go on vacation, do a cartwheel, make your own recipe, dance like no one sees you, paint each nail a different color, take a bubble bath, laugh at a corny joke. Get on that table and dance, pick strawberries, take a jog, plant a garden, make an ugly shirt and wear it all day, learn a new language, write a song, date someone you wouldn’t usually go for, make a scrap book, go on a picnic, relax in the sun, make your own home video, kiss the un-kissed, hug the un-hugged, love the unloved, and live your life to the fullest. So at the end of the day, you’ll have no regrets, no sorrows, and no disappointments.#happy when my girls make me laugh #stockholm #leavingmyheart

A post shared by Maja Malnar (@majamalnar) on

On ni več del tvojega življenja in ti nisi več del njegovega. In to je 'okej'.

Zdaj odloži telefon. Pojdi stran za nekaj časa. Občuti vso to raznoliko mešanico žalosti in svobode, ki se pretaka po tvojih žilah, občutek, ki pride samo takrat, ko se nekaj končuje.

Ampak vse je v redu. On ni eden in edini.

Z ljubeznijo! <3

MM"

Preberi še: Lili Žagar: "To sem dosegla sama! In to je moja največja zmaga!"

Priporočamo tudi: FOTO: To so najbolj kul in seksi slovenski mladi očki!