Razmerje brez seksa?

Da bi v razmerju dlje časa (ali celo do poroke) zdržala brez seksa, je danes za marsikoga nepredstavljivo dejstvo.

3. 4. 2009

Ne srbi, Cosmo ti ne bo prepovedal spolnih užitkov, pač pa te bo usmeril na pravo pot …

Seksualna zrelost nastopi zelo hitro

Želja po spolnih odnosih se v času zgodnje pubertete pojavi zaradi številnih hormonskih sprememb v telesu in takrat je telo spolno zrelo. Vendar si je ob tem treba zastaviti vprašanje, kdaj je posameznik tudi psihično zrel za uživanje v seksu.

Ne glede na to, ali si že postala spolno aktivna ali se še hraniš za pravega, poskrbi, da bo tvoje doživljanje spolnosti čudovito.

Vzdržnost dela čudeže

Čeprav se čutiš zrelo in popolnoma pripravljeno za spolni odnos, ti predlagamo, da še malce počakaš in uživaš ob neverjetni vzburjenosti, ki povečuje erotično privlačnost med partnerjema. Čeprav si ga močno želiš in veš, da ga lahko dobiš, si ga ne vzemi takoj – naj ti bo ta vzdržnost v izziv tudi če nisi več devica!

Ljubezen med sorodnima dušama

Ni treba poudarjati, da se je v spolni odnos najlepše spustiti s sorodno dušo. Poišči fanta, s katerim se bosta ujela v čim več življenjskih pogledih, načrtih, interesih … Pomembno je tudi, da vama med pogovorom ne zmanjka besed. Preden se mu popolnoma prepustiš, se prepričaj, da ti ljubiš njega in da je tudi on čustveno močno navezan nate in te spoštuje kot osebo ter sprejema takšno, kot si.

Poznavanje telesa

Si prepričana, da dobro poznaš svoje telo in telo svojega spolnega partnerja? V času začetnega druženja, ko od nedolžnega poljuba nadaljujeta v fazo spoznavanja teles, si privoščita počasno spoznavanje vseh razsežnosti vajinega bodočega intimnega življenja – predvsem raziskujta, kako se odzivata na različne dotike telesa, daleč stran od spolnih organov. To odkrivanje erotičnih con vaju bo zbližalo in prvi spolni odnos bosta zagotovo čustveno občutila globlje, kot če bi planila drug na drugega kot podivjani zverini.

Popolnoma zaščitena

Preden se podata v svet naslad, se pogovorita tudi o vrsti zaščite, navsezadnje si odgovornost za posledice delita tako kot užitek. Poskrbita za pravo kontracepcijo, da ne bi prišlo do nezaželene zanositve in predvsem uživajta v svetu nebeških užitkov.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri