Pri TEH letih svojega partnerja prevara največ ljudi

Največja verjetnost, da te bo partner prevaral, naj bi obstajala pri ...

Pri TEH letih svojega partnerja prevara največ ljudi (foto: Profimedia) Profimedia
1. 2. 2019

... 39 letih!

Kot so ugotovili na spletni strani illicitencounters.com, naj bi pri teh letih obstajala dvakrat večja verjetnost za varanje.

Pravzaprav naj bi bila večja verjetnost za afero zadnje leto vsakega desetletja, pri čemer za najbolj "nevarno" velja starost 39, takoj za njo pa 29 in 49.

To pa verjetno zato, ker ta leta mnogim predstavljajo neke vrste prelomnico.

Nekateri so prepričani, da se resno življenje začne pri 40-ih, 50 je prav tako velika prelomnica, 29 pa lahko pomeni, da zdaj pa je resnično konec "brezskrbnega" mladostništva oziroma 20-ih.

Kot je za zgoraj omenjeno spletno stran povedal eden od odgovornih, raziskava med drugim kaže tudi, da nekateri ljudje varajo preprosto zato, da pritegnejo partnerjevo pozornost.

"Če partner ni na voljo ali veliko časa preživi v službi, lahko afera z drugo osebo pomeni 'Hej, če me imaš rad, se mi posveti!' Pogosto je tudi varanje iz maščevanja. Če je eden izmed partnerjev drugega v preteklosti že prevaral ali ga na kakršen koli način prizadel, se lahko zgodi, da mu bo ta želel vrniti."

Seveda nikakor ne pravimo, da te ima tvoj 39-letni (ali 29- ali 49-letni) partner namen prevarati. To je zgolj statistika in če med vama vladata ljubezen in spoštovanje, ti ni potrebno prav nič skrbeti. ;)

Pripravila: N. Š.

Preberi še: Bralke odkrito: "Iz svojih propadlih zvez sem se naučila ..."

Priporočamo tudi: "Ostani samska, dokler ne najdeš nekoga, ki ljubezen jemlje resno" (iskren zapis bralke, ki je našla ljubezen)