Razkrivamo, kaj Indijke počnejo za daljši in močnejši ORGAZEM (tega si boš želela!)

Kdo si ne bi želel tega, kajne?

Razkrivamo, kaj Indijke počnejo za daljši in močnejši ORGAZEM (tega si boš želela!) (foto: Profimedia) Profimedia
7. 4. 2020

Spoznaj tantrični seks! Za kaj gre?

Je sklop seksualnih tehnik, ki izvirajo iz indijske tradicije, ki se imenuje tantra. Čar je v tem, da ti ponujajo drugačno izkušnjo kot navaden seks. Odkriješ lahko nove občutke, nove vrste orgazmov, poleg tega pa občutiš več ljubezni in se še bolj povežeš s partnerjem. Ne pozabi pa tudi na daljše in močnejše orgazme. 

Vse, kar moraš vedeti o tantričnem seksu: 

1. Če ne dosežeš vrhunca, boš morda še bolj uživala

Po tantričnem seksu si na koncu polna energije in se počutiš bolje, tudi če orgazma sploh ne doživiš. Namesto tega občutiš več energije, ljubezni in privlačnosti.

2. Uporabi svoje srce 

Dihaj s srcem. Predstavljaj si, da vse senzacije vdihneš v svoje srce. Morda se sliši preprosto, a to ti bo pomagalo, da boš po seksu srečnejša. Poleg tega pa ta tehnika uravnava spolno energijo, ki se ne sprosti z orgazmom.

3. Bodi prisotna v svojem telesu 

Nehaj se sekirati in razmišljati o tem, kako boš dosegla vrhunec. Pozorna bodi na vsak občutek, na vsako podrobnost in v njej uživaj. To bo na užitek delovalo kot povečevalno steklo.

4. Počasno gibanje

Bolj počasi kot se gibaš, bolj intenzivno boš čutila. Ob počasnem gibanju si lahko bolj pozorna na senzacije. Če se resnično osredotočiš, boš izjemne senzacije občutila tudi, ko se partner ne bo premikal.

5. Valovanje orgazma 

Ko dosežeš vrhunec, to pomeni, da se energija sprosti in se nato zniža, zaradi česar sta na koncu oba izmučena. Tantrični orgazem pa se ne konča s padcem energije. Je daljši, močnejši in tvoje telo nahrani z energijo. 

6. Upočasni gibanje v vagini

Ob premočnem drgnjenju vagina počasi izgubi občutljivost, zato težje dosežeš orgazem. Poskusita z manjšimi premiki in pojdita veliko bolj počasi, včasih lahko nekaj trenutkov le obstaneta v določenem položaju.

7. Ljubi partnerjevo telo 

Prevečkrat se med seksom osredotočimo le na to, da bi partnerja zadovoljili. Pri tantričnem seksu pa se popolnoma posvetiš ljubezni do partnerjevega telesa - ljubiš, kako ga občutiš ob svojem telesu in kako se ob njem počutiš. Dosegla boš še več užitka.

8. Hribi in doline

Seks je navadno podoben vzpenjajoči se poti do orgazma. Pri tantričnem seksu pa se dvigaš in spuščaš - ko se energija nabere, se nekoliko sprostiš in resnično uživaš. Nato pa pustiš, da se seksualna energija ponovno nabere. In to je skrivnost do daljšega in boljšega seksa.

9. Sprosti se 

Ni treba, da je doživetje vedno enako. Včasih je seks zelo strasten, drugič bolj sproščen. Le sprosti se in uživaj v vsakem trenutku. 

Vir: Cosmopolitan.com/uk

Preberi še: Channing Tatum in Jenna Dewan se ločujeta! Preberi njun srce parajoč zapis

priporočamo tudi: HOROSKOP: Kako te v resnici (glede na astro znamenje) vidi tvoj fant?