Razkrinkaj njegov poljubček

Izkazalo se je, da ni povsem vseeno, kam ti prilepi poljubček – mesto, ki ga izbere, veliko pove o njegovem trenutnem počutju.

James Van Der Beek in Kimberly Brook (foto: Chris Clinton, profimedia.si, Arthur Belebeau, fotolia.com, Getty Images, Sašo Radej) Chris Clinton, profimedia.si, Arthur Belebeau, fotolia.com, Getty Images, Sašo Radej
12. 5. 2012

Vrat

Rad bi se mečkal, a ker to v tistem hipu ni mogoče, se ti približa vsaj z vročim poljubom na ta občutljiv del telesa.

Lička

Nujno potrebuje tvojo bližino in tvoja lička so vedno na voljo. S kratkim poljubčkom ti pove, kako vesel je, da si ob njem.

Čelo

Kadar ti želi sporočiti, da si v njegovem objemu povsem na varnem in da mu lahko zaupaš, te bo veselo cmoknil na čelo.

Roka

Poljub roke (kot v starih romantičnih zgodbah) je znak, da ga vznemirjaš in da tvoja dejanja razume kot zapeljevanje.

Sedaj pa še nasvet zate

Poljubi ga takole

Nič ga ne bo spravilo v boljšo voljo kot tvoja spontanost v obliki sladkega poljubčka. Pritisni mu ga takoj, ko stopi izpod prhe, ko si pripravlja zajtrk, med filmom ali ko v avtomobilu čakata zeleno luč na semaforju ... Kar tako in kadarkoli, ko ti pač pade na misel. Tvoj dotik z ustnicami v njem prebudi srečo, zadovoljstvo, zelo pomemben občutek sprejetosti in celo poželenje, zato nikar ne varčuj – bodi razsipniška in imela se bosta še raje.

Fotografije: Chris Clinton, profimedia.si, Arthur Belebeau, fotolia.com, Getty Images, Sašo Radej

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri