Punce, poročila se bom!

Je bil to tvoj vzklik, ko si zadnjič na kavi razglasila, da te je fant zaprosil? Kaj pa zdaj? Akcija! Poskrbeti boš morala za ogromno stvari, da bo tisti dan res popoln.

Punce, poročila se bom! (foto: shutterstock) shutterstock
27. 2. 2014

1 Trenutek, ki nikoli ne zbledi

Če tvoja prijateljica ni več kot ljubiteljski fotograf, je zelo pomembno, da izbereš takšnega, ki bo uslišal tvoje želje. Nam so všeč Iva Novak, Samo Rovan, Dragan Zlatanovič in Matjaž Corel.

Odsrfaj tudi na njihove spletne strani:

2 Vabilo na poroko

Če želiš, da bo vajina poroka izražala tisto, kar želita, morata izbrati tudi popolna vabila. Tina in Nadja v svojem delu nadvse uživata in dobro vesta, na kaj morata biti pozorni. Klikni na:

... ter izberi svoj dizajn.

3 Naredi sama

Če bosta večino denarja vložila v poročno potovanje, to še ne pomeni, da vajina poroka ne more biti točno takšna, kot sta si jo želela. Povabi prijateljice, da ti pomagajo okrasiti prostor in mize, pri tem pa se boste odlično zabavale.

Na spletni strani trgovina.popolna-dekoracija.si boš našla vse potrebno.

Dobra ideja: namesto metanja riža vama lahko svatje pihajo milne mehurčke.

4 Čisti začetki 

Verjetno je tvoja glava polna vprašanj, zato najprej pokukaj na www.nadjinavabila.si, kjer imaš pod rubriko nasveti zbrana najbolj pogosta vprašanja, ki tarejo mladoporočence. Mogoče bo to odlična iztočnica.

5 Kot v filmu

Na spletni strani cherryblossomsandfaeriewings.com boš našla veliko idej in stilov, s ka­terimi si boš lažje predstavljala, kako bi bila lahko videti tvoja poroka. Cosmo ti svetuje, da pobrskaš tudi med tematikami – lahko si izbereš obleko in dekoracijo v stilu različnih filmov, kot so Mamma Mia, Forrest Gump ali Igra prestolov.

Blog ponuja tudi odlične naredi sam ideje, s katerimi boš čisto sama poskrbela za dekoracijo miz, poročno torto, lahko pa narediš tudi trenutno trendni poročni obroč zase ali družice.

6 Načrtovana poroka

Če bi rada vso organizacijo prepustila strokovnjakom, klikni na www.hisa-vizij.com in jim zaupaj svoje želje.

Za bolj tradicionalno poroko klikni na:

7 Čisti začetki

Verjetno je tvoja glava polna vprašanj, zato najprej pokukaj na www.nadjinavabila.si, kjer imaš pod Nasveti zbrana najbolj pogosta vprašanja, ki tarejo mladoporočence. Mogoče bo to odlična iztočnica.

8 Sladko razvajanje

Namesto poročne torte imata lahko kapkejke ali kejk popse (lizike), saj je veliko bolj praktično in še popestri dekoracijo. Sline se ti bodo cedile ob klikanju na:

9 Dober žur = dobra hrana

Pobrskaj na:

Besedilo: Maja Možic, fotografije: shutterstock