"Punca se je lotila mojega anusa ... Prišlo mi je - sem gej?" (izpoved moškega)

"Doživel sem najintenzivnejši orgazem v življenju in zdaj sem šokiran nad tem, kako se je moje telo odzvalo."

"Punca se je lotila mojega anusa ... Prišlo mi je - sem gej?" (izpoved moškega) (foto: Profimedia) Profimedia
11. 2. 2023

Sem moški in skrbi me, da sem morda gej. Medtem ko sva s punco seksala, se je namreč začela zelo intimno poigravati z mojo zadnjico, nakar sem doživel najbolj intenziven orgazem v življenju.

Star sem 29, ona pa 25. Mislim, da v kolikor bi me najprej vprašala, bi odklonil. A v resnici me je resnično vzburjalo in zdaj sem šokiran nad tem, kako se je moje telo odzvalo. Skrbi me, da sem v resnici gej ali pa biseksualec.

Do zdaj so me privlačile le ženske, ali to torej pomeni, da sem živel v zanikanju?

“Moj fant se je med 'flašo resnice' poljubil z gejem ... Dvignil se mu je” (izpoved Slovenke)

Odgovor strokovnjakinje:

"Vsakdo, ne glede na spol, lahko uživa v analni stimulaciji in analnem seksu, pa če je gej, biseksualec ali heteroseksualec.

Analna stimulacija lahko namreč ustvari intenzivno senzacijo, saj je anus poln občutljivih živčnih končičev, pri čemer so nekateri povezani tudi z genitalijami. Seveda obstajajo osnovni napotki, ki jim je potrebno slediti – kot so, na primer, uporaba lubrikanta, higiena in varen seks.

Uživanje v analni stimulaciji ne pomeni, da si gej ali biseksualec."

"Sumim, da je moj fant GEJ, saj želi, da med seksom počnem TO" (zgodba Slovenke)

Sicer pa je študija iz leta 2017 pokazala, da heteroseksualni moški izjemno radi uporabljajo tudi analne seks igračke. Analno igro je tako, sodeč po rezultatih študije, preizkusilo slabih 25 % moških. Analne igračke jim namreč omogočajo intenzivno stimulacijo prostate – točke, ki moškemu nudi največ užitka.

Če tudi tvojega dragega (ali pa v skrajnem primeru tebe) skrbi, da se morda za analno igro skriva nekaj več kot le igra, naj te pomirimo, da to, kako se igraš s svojim telesom, ni povezano s tvojo seksualno orientacijo. Tako, kot s tem ni povezano niti to, kakšni pornografski posnetki so ti všeč.

'Moj partner ima TA strašljiv fetiš - bi me moralo skrbeti?' (ODGOVOR strokovnjakinje)