"Po dveh letih zveze sem izvedel, da je moja punca v resnici delala kot ..." (izpoved moškega)

"Punca mi je lagala, da je producentka, v resnici pa je delala kot ..."

"Po dveh letih zveze sem izvedel, da je moja punca v resnici delala kot ..." (izpoved moškega) (foto: Profimedia) Profimedia
5. 6. 2022

S punco sva skupaj že 2 leti in do nedavnega je bilo vse okej. Dokler nisem zadnjič bil na pijači s prijatelji in mi je eden izmed njih povedal, kako presenečen je, da mi starši dovolijo biti z nekom, kot je ona.

Vprašal sem ga, kaj s tem misli, nakar mi je odgovoril, da na njeno službo spolne delavke.

Precej zmeden sem ga vprašal, v čem je fora šale, kar je vse tri prijatelje še bolj zmedlo. Vprašali so me, ali res ne vem, in jasno je bilo, da se mi ne sanja. Nato so mi pokazali nekaj posnetkov nje v akciji. Od šoka sem skoraj zajokal.

Gledal sem svojo punco, ki so jo hkrati natepavali trije moški. Pokazali so mi celo posnetek zaslona podjetja, v katerem je za neki striptiz klub delala kot spremljevalka.

Ko sem se vrnil domov, sem ji povedal, kar sem izvedel, in padla je v jok. Poskusila me je objeti, ampak se mi je preveč gabila.

Rekla mi je, da me ljubi, in da je vedela, da zaradi njene preteklosti nikoli ne bom želel biti z njo, zato se je odločila to prikriti.

Bil sem zgrožen, gabila se mi je. Ne želim biti hipokrit, ampak menim, da je ogromna razlika med tem, da to gledaš, ko te nihče ne vidi, ter tem, da to počneš in celotnemu svetu kažeš svoje telo.

V vsem tem pa je bilo najhuje to, da mi je lagala.

Prosil sem jo, naj začasno odide, zato trenutno stanuje pri prijateljici. Ta me je tudi poklicala in me rotila, naj si tega ne jemljem k srcu, saj je najina ljubezen resnična.

Nisem prepričan, da je to res, ker sem bil zaljubljen v osebo, za katero se je predstavljala. Ne pa v osebo, kakršna je v resnici. Počutim se tako izdanega, da mi je lagala kar celi dve leti. Ne vem, kaj naj naredim?

Kaj pa ti praviš? Meniš, da to, kar se je zgodilo v preteklosti, naj tam tudi ostane?

Vir: Reddit.com

Preberi še: "V časopisu sem odkrila, da ima moj mož še eno družino" (pretresljiva resnična zgodba)

Priporočamo tudi: "Splavila sem otroka, ki mi ga je naredil hčerin bivši, nato pa se je vrnila k njemu ..." (resnična zgodba)