Prvič ... nova ljubezen, velikanski stres!?

So se v tvojem trebuhu naselili metuljčki, fant iz sanj pa te je povabil na dejt? Vsa si iz sebe - od sreče in skrbi, kako bo vse skupaj izpadlo.

25. 11. 2008

Zaljubljena si, srečna in zmedena!

Verjetno delaš velike ovinke okrog njega, ker se bojiš, da bo opazil, da si v obraz rdeča kot rak. Še dobro, da te najboljša frendica vleče za roko in se začne pogovarjati z njim … kajti tvoja kolena so tako mehka, da se ne moreš premikati … in ker se vse besede preselijo v trebuh, čeprav si drugače velika klepetulja.

Hej, vse to je normalno in vsem se dogaja, tudi fantom! Nekateri so navzven samozavestni, a vsi – čisto vsi – v sebi bijejo velikanske bitke. In vsi – čisto vsi – smo (bili) na začetku reve z rdečimi lici in ušesi ter pudingastimi koleni.

Prvi zmenek

Scenarij

V glavi se ti močno vrti – izmenjala sta si številke ali pa sta se dogovorila, da se jutri dobita. Hej, čestitke za prvi dejt!!!

Uresničujejo se ti sanje

Tako veliko si imata pove­dati in tako močno si želiš, d­a bi te poljubil, da je vse skupaj tisočkrat bolje kot v filmu! Zelo je že pozno, a se še vedno sprehajata po mestu ali pa vaju že pol ure mečejo iz lokala, ker ga morajo zapreti.

Oh ne, nočna mora!

Najprej je zamudil na randi, in ko se je končno prikazal, je govoril tako na glas, kot da si gluha in da ga morajo vsi poslušati. Potem si je samovšečno prižgal cigareto (revež je 20 let za časom ali kaj?!) in se ves večer hvalil s svojimi podvigi. Niti malo ga ni zanimalo, ali bi tudi ti rada kaj povedala.

Prvi poljub

Scenarij

Na enem od prvih zmenkov se bo zgodil poljub. Mogoče bo podoben babičinemu cmoku, obema bo noro fino in obenem nerodno in oba si bosta v resnici želela francoskega!

Uresničujejo se ti sanje

Iz majhnih poljubčkov so se vajine ustnice razmahnile in počasi sta se srečala z jeziki. Čeprav je vse skupaj precej slinasto in tudi če sta vama na začetku ponagajala nosova, te poljub dviguje med oblake. Najraje bi se kar za zmeraj prilepila na njegova usta.

Oh ne, nočna mora!

Kar takoj je potisnil jezik v tvoja usta in se zraven slinil kot polž. Hotel je izvesti francoski poljub, kakor je videl v filmih, v resnici pa je bolj trd in neprilagodljiv kot hlod.

Prvo mečkanje

Scenarij

Poljublja se tako noro, da tudi sredi dneva vidiš vse zvezde. Njegova roka se je že parkrat znašla tudi kje drugje kot na tvoji roki in ja – tudi ti komaj čakaš, da ga malo potipaš.

Uresničujejo se ti sanje

Končno sta se otresla prijateljev ali mlajšega bratca, z usti sta se prilepila drug na drugega in hočeta še! Poljubljata se tudi po drugih delih telesa, žgečkata se, božata, morda tudi slačita. A čeprav sta zelooo radovedna, ne gresta do konca.

Oh ne, nočna mora!

Kar sredi družbe te je začel šlatati in zdaj ti ne da miru. Hoče, da se gresta kam mečkat, mogoče hoče, da tudi ti otipavaš njega, čeprav tega sploh (še) nočeš. Hej, fant posluša le sebe! Res ne potrebuješ hormonske bombe, ki posluša le svoje želje!

Prvič gola drug pred drugim

Scenarij

Verjetno hodita že nekaj časa, izmenjala sta si tudi veliiiko nežnosti, danes pa se bosta prvič videla gola.

Uresničujejo se ti sanje

Nerodno ti je in ne veš, ali mu boš všeč, po drugi strani pa si zelo radovedna. Tudi njemu je nerodno. Najbolj ga skrbi (s tem so fantje noro obremenjeni), ali ima dovolj velikega. Čeprav zardevata in sta malce nerodna, sta drug nad drugim še bolj navdušena!

Oh ne, nočna mora!

Nerodno te je slačil, preveč je hitel, njegove spodnjice pa – no – niso bile ravno čiste. Tudi njegovo telo ni kot iz filma, on pa je pripomnil, da je mislil, da so tvoje prsi večje …

Prvi seks

Scenarij

Srce ti nori – starši gredo od doma, s fantom si močno želita iti do konca in točno veš, da si na to pripravljena. Tudi za zaščito sta poskrbela.

Uresničujejo se ti sanje

Kuha te od ljubezni, veselja, želje, strahu. Zaščitena sta in veš, da mu lahko popolnoma zaupaš in da te ima res rad ter da nisi zanj le trofeja. Čakal je nate, da se počutiš res pripravljena. Mogoče te bo zabolelo, a če se bosta stvari lotila počasi, če se bo on potrudil, da te močno močno vzburi pred prodiranjem vate in če bo to naredil čisto počasi, bo bolečino hitro zamenjal velikanski užitek. In ja, že prvič lahko doživiš orgazem!

Oh ne, nočna mora!

Fantu se tako mudi, da bi te najraje dal dol kar v avtomobilu ali sredi žurke pri prijatelju. Tudi če se zadeva dogaja doma in je pozoren le na svojega tička, ne pa na tvoje občutke, strahove, si ne zasluži seksa s teboj!

Prvič pri njegovih starših

Scenarij

Čestitamo! Predstavil ti je svoje starše in s tem jasno dal vedeti, da si kraljična njegovega srca.

Uresničujejo se ti sanje

Njegova starša sta res kul. Ponudili so ti pecivo in ti dali občutek, da si tudi ti super bejbika.

Oh ne, nočna mora!

Njegovi starši se čudno obnašajo, postavljajo ti neprijetna vprašanja ali pa jih ne zanimaš. Morda se prav zdaj prepirajo ali pa ti dajo vedeti, da jim ni všeč, da si se prikazala pri njih. Ta trenutek ne moreš narediti ničesar – le nasmehni se. Reveži morajo še ugotoviti, da si pravi zakladek.

Neprecenljivo

Teen nasveti

  • Na prvem randiju se dobita nekje, kjer je obema všeč - pojdita v kino, na sprehod, tortico. Ne sekiraj se, če zardevata, govorita neumnosti ali kar naenkrat oba utihneta. Pomembmno je le to, da vama je super, ko sta drug z drugim.
  • Seveda komaj čakaš na prvi poljub! Toda poljubi se šele takrat, ko boš resnično prepričana, da se ujameta (zaljubljena pa moraš biti do ušes in še malo čez). Pri poljubih se sprosti in prepusti nebeškemu užitku.
  • Če nisi prepričana, ali si res močno želiš mečkati, še nisi pripravljena - takrat si boš z vsem telesom noro želela, da se zgodi. Mečkajta se nekje, kjer je obema udobno, toplo in lepo in vaju nihče ne more zmotiti.
  • NI treba, da se vsa pobriješ ali narediš noro seksi frizurco tam spodaj ali oblečeš perilo, v katerem ti je nerodno. Bodi taka, kot se najbolje počutiš. Prvo slačenje ne pomeni tudi prvega seksa - odločila se bosta pa vidva.
  • Za prvi seks moraš čutiti, da si pripravljena. Fantje si ga želijo prej, saj so njihovi hormoni bolj podivjani. In ne pozabita na zaščito! Pazi se tistih, ki te hočejo čim prej spraviti v posteljo - zlomili ti bodo srce, lahko pa ti podarijo kakšno spolno prenosljivo bolezen ali otroka!
  • Z rožami ali čokolado boš lepo presenetila njegove starše in jim dala vedeti, da si vesela, da si jih spoznala. Bodi olikana, a vseeno sproščena.

Teen - že v prodaji

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri