Prvi seks

Moškim je všeč, ko pokažemo, kako močno si jih želimo. Kaj pa prvič? Si še vedno želijo biti lovci ali so radi tudi plen?

22. 3. 2011

JA

Všeč mu je, da veš, kaj hočeš

Boštjan ob tvoji pobudi izgubi glavo.

Vedno so me vznemirjale ženske, ki znajo pritisniti na pravi gumb. Dajo mi vedeti, da si upajo, da vedo, kaj hočejo, da niso zakompleksane in sramežljive. Ne mislim, da me moraš sleči na prvem zmenku (razen če si to res zelo želiš), če pa je to peti, lahko tudi deseti randi, bom vedel, da si pripravljena, da misliš resno in me ne bo skrbelo, da te v nekaj silim. Seveda pa mi ne bi bilo všeč, če bi se v to silila le zato, da bi mi pokazala, da si upaš ali da me hočeš. Če se raje pustiš zapeljati do konca, bom z veseljem prevzel to vlogo in te pripravil do tega, da boš dala pobudo za najin nori seks takrat, ko boš pač pripravljena, vseeno pa si želim, da se bo to zgodilo čim prej, ne šele po treh letih, saj me to, da me položiš ti, spravi ob vso pamet.

NE

Prvi bi te rad osvojil (in položil) on.

Matic bi ob tvoji pobudi mislil, da to narediš vsakemu.

Hej, stop! Všeč si mi in vem, da sem tudi jaz tebi. Seveda sem hotel skočiti med rjuhe s tabo že takrat, ko sva skupaj spila prvi kozarec vina, od tvojega prvega poljuba naprej pa itak razmišljam samo še o tem, kako fantastična boš šele v postelji. Ampak, lepotička, za prvo pravo mečkanje moram poskrbeti jaz. Saj sem že slišal, da se seks zgodi samo takrat, ko je ženska pripravljena, in da je ona tista, ki prižge zeleno luč, čeprav mi vedno mislimo, da smo bili mi tisti dobri in sposobni lovci, ki smo vas ujeli. Torej, draga srnica, lahko me gledaš zapeljivo, ne me pa naskočiti. Nenazadnje si bom ob takem dejanju mislil, da to narediš vsakemu, to mi pa res ne bi bilo všeč!