Cosmo bralke tudi o seksu v troje!

V Majino nezadovoljstvo se je nekega dne narisal Peter. Pika je rekla ne seksu v troje in bivšemu ljubimcu. Luna pa je ugotovila, da še ni pripravljena na srečanje z nekdnjim fantom.

9. 12. 2013

Moški ...

"Maja dolgo ni razumela moških. Večina je na vrat na nos silila v  posteljo, drugi, ti so bili v manjšini, pa bi se samo v nedogled pogovarjali. Ne eni niti drugi ji niso bili všeč. Saj je imela rada pogovore, a samo takšne z vsebino, ne praznega govoričenja. V isto kategorijo je pri njej sodila tudi politika. Bila je umetniški tip kot Jacqueline Kennedy, je kdaj domišljavo rekla o sebi. O tistih, ki so silili v posteljo, pa ni niti zgubljala besed. In tako se je v njeno nezadovoljstvo nekega dne narisal Peter. Vodil jo je na dolge sprehode, znal je uživati ob sončnem zahodu, poslušati morje, se pogovarjati o filmih in knjigah in tudi slikarstvo mu ni bilo tuje. Imel je vse, kar je manjkalo njegovim predhodnikom, skratka, bil je moški nešteto talentov in Maja se je zaljubila. Ljubezen pa je slepa, in preden je Maja ugotovila, da je bil obdarjen tudi s prebrisanostjo, je bila ob precej svojih prihrankov."

– Tesa

So meje, ki jih nočeš prestopiti

"Pride čas, ko misliš, da te ne more nič več presenetiti. Imaš 40 let in prepričana si, da si posrkala vso življenjsko modrost tega sveta. To jasno vključuje tudi izkušnje z nasprotnim spolom. Tako sem vsaj mislila do tiste septembrske nedelje, ko se mi je svet postavil na glavo. Igor je bil moja nikoli izživeta mladostna ljubezen. Meni nikoli razumljivi vzroki so preprečili, da bi najino razmerje zaživelo, splet naključij pa, da sva se po zame neskončno dolgih letih ponovno našla. Spomnim se, da prvo noč po ponovnem srečanju od samega razburjenja sploh nisem mogla spati. Imeti to, kar sem si dolga leta želela, je pomenilo višek moje sreče. Dvakrat, trikrat je bilo kot v sanjah. V sladko pričakovanje naslednjega srečanja, ki naj bi se zgodilo zadnjo nedeljo v septembru, pa je kot strela z jasnega priletelo njegovo vabilo, da dan preživimo v troje. "Saj veš, sem svobodne narave in seks v troje dandanes ni več tak tabu kot včasih," je pojasnjeval. Ne, seks v troje res ni več tabu, si pa zame postal tabu ti, moj dragi neskončno ljubljeni moški preteklih sanj."

– Pika

Srečanje z bivšim

"Z bivšim fantom sva končala na točki, ko sem mu rekla, naj me ne kliče, dokler se z mano ne misli resno pogovoriti. Prepričana sem bila, da me bo takoj poklical, ampak je izbral drugo možnost in tako je bilo z najinimi pogovori konec. Seveda pa to ne pomeni, da mu jaz ne želim ničesar več povedati ... Čez nekaj mesecev sem v Kranju delila letake, sodelavki pa sta pristopili do dveh fantov in ob pogledu na enega od njiju mi je vzelo sapo. V paniki sem se obrnila in začela razmišljati: naj stopim zraven in ga pozdravim, naj odkorakam tja in se zderem nanj ali pa naj zbežim mimo in upam, da me ne bo videl? Še vedno se mi je kar vrtelo, zato sem si ovratnik bunde potegnila do nosu, kapo poveznila globoko na oči, se pretvarjala, da vidim nekaj strašansko zanimivega na drugi strani ceste, in odhitela mimo. Ko sem se malo pomirila, sem bila zelo jezna nase, saj ne vem, kdaj ga bom spet videla. Vendar zdaj naokrog hodim bolj pripravljena, da ga lahko srečam, ko bom to najmanj pričakovala."

– Luna

Ureja: Tina Torelli, fotografije: Nick Onken, Robert Withman