Prijateljica ima novega fanta

Priznaj, tudi tebi se je že zgodilo, da si na stranski tir postavila vse okrog sebe, ko si spoznala novega fanta. Nič takega, boš dejala. A kaj storiti, če se znajdeš na strani ‘odvečnih’?

28. 8. 2007

Nevidna prijateljica?

Če je tvoja prijateljica kriva za vse zgoraj navedene obtožbe in se je posvetila izključno samo novemu fantu, ji daj malo časa, da se vnese v realnost. Njena zaljubljenost bo po določenem času splahnela, če pa se bo še vedno obnašala, kot da je nevidna, boš potrebovala rezerven načrt, ki jo bo zbezal v resnično življenje.

Prepovedano: Nikar ji ne očitaj, saj je samo človek, človek s čustvi … In pri tem si ne more pomagati sama.

Dovoljeno: Uporabi nežen pristop, povej ji da jo pogrešaš, da pogrešaš čas, ki sta ga nekoč preživeli skupaj in da je že skrajni čas, da vse to nadoknadita!

Prepovedano: Nikar ji ne predlagaj preživeti petkovega večera v diskoteki, ki sta jo pred kakšnim letom obiskovali vsak teden.

Dovoljeno: Poskusi predlagati nekaj, kar ne bi vzbujalo groženj za njeno sveže razmerje – povabi jo na zajtrk k sebi domov, na popoldansko kavico v mesto ali pohod po trgovinah.

Prepovedano: Nikar ne jamraj, da se nič več ne druži s prijateljicami, ker se bo začela braniti z vsemi štirimi.

Dovoljeno: Če misliš, da je ne boš prepričala v dekliški večer, pa organiziraj večerno druženje in nanj povabi še njega. Poskrbi, da se bo imel s kom pogovarjati – z nekom, ki ne bo ženskega spola.

Prepovedano: Svojih občutkov ji nikar ne sporočaj preko elektronske pošte, to stori raje iz oči v oči.

Dovoljeno: Poudari, da si navdušena in vesela zanjo, da je dobila fanta, hkrati pa povej, da si želiš, da bi se vajino prijateljstvo nadaljevalo, tudi če ima ob sebi novega partnerja.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri