Prihaja DATUM, na katerega imajo SAMSKI kar 30 % odstotkov VEČ možnosti za srečo v ljubezni

Če upaš, da bo 2023 tvoje leto, kar se tiče ljubezni, potem bodi pozorna na ta datum! 🥰

Prihaja DATUM, na katerega imajo SAMSKI kar 30 % odstotkov VEČ možnosti za srečo v ljubezni (foto: Profimedia) Profimedia
4. 1. 2023

Ob vstopu v novo leto si mnogi ljudje želijo, da bo to leto tisto, ko so našli svojo ljubezen. In čeprav ta naloga vsekakor ni enostavna, pa se je izkazalo, da bodo veliko uspešnejši, če bodo šli na zmenek v januarju.

Iščeš svojo drugo polovico? Nedelja, 8. januar, je uradno dan, ko boš imela največ sreče.

Aplikacija za zmenke Inner Circle namreč predvideva, da se bo na ta dan ujemanje in navezovanje stikov povečalo za kar 30 %.

Ko bodo 'prišli k sebi' od novoletnega žuranja, si določili zaobljube in cilje v novem letu, se bo na vrhu seznama mnogih znašla tudi romanca.

Moški, o TEM v resnici razmišljamo VSE ženske, medtem ko nam jo ližete

Zakaj ravno nedelja?

Nedelja že sicer velja za najbolj priljubljen dan, ko govorimo o zmenkovanju (si že slišala za izraz 'Dating Sunday'?). Strokovnjaki pri Inner Circle predvidevajo, da bo občutek 'novo leto, nov jaz' motiviral samske, da pustijo toksične navade za seboj in se podali v iskanje drugih, ki iščejo enako kot oni. To, v kombinaciji z dejstvom, da je januar (še posebej pa nedelje) nekoliko dolgočasen, bo povzročilo pravi naval na aplikacijah za zmenke.

"Na ta dan vsako leto opazimo poplavo novih članov na aplikaciji in naglo povečanje aktivnosti - pogovorov, všečkov in podrsavanj - še posebej zvečer med 19. in 22. uro," pojasnjuje Masha Kodden, direktorica Innner Circle, ki pravi, da se število članov poveča tudi do 40 %, kar poveča možnosti samskih, da najdejo svojega partnerja.

Kaj praviš, boš izkoristila priložnost in poskusila svojo srečo? 🙊

"Na novega leta dan sem izvedela, da mož že nekaj let pred mano skriva TO" (zapis Slovenke)