Preverjene lokacije za lov na moške

Samska? Tukaj najdeš primerke, ki lahko spremenijo ta status.

Samska? Preveri lokacije, ki lahko spremenijo tvoj status. (foto: Shutterstock) Shutterstock
2. 12. 2011

Tehnična trgovina v času razprodaj

Tudi če jim drugače ni mar za popuste, jih plakati, ki oglašujejo znižane cene elektronske opreme, množično zvabijo v trgovine. Pojavi se tam tudi ti! Njegove najšibkejše točke so fotoaparat, televizor, radio in računalnik.

Športni bar od šeste ure naprej

Po službi moš­kim prija sprostitev – ena najbolj priljubljenih je ogled tekme. Oglej si jo tudi ti, nujno ugotovi, za katero ekipo navija, po koncu pa pristopi k njemu in ga povprašaj, kako se mu je zdelo.

Lokal v bližini  finančnega podjetja

Kar slabi dve tretjini zaposlenih v finančnem sektorju naj bi bilo moš­kih, ti pa si med stresnim delovnikom namesto zdravega kosila raje privoščijo nalivanje s kavo.

Telovadnica okrog sedmih zvečer

Zgodaj zvečer so telovadnice polne aktivnih moških teles. Zadetek v polno so fitnes cent­ri, kjer je možen tudi trening z utežmi. Izberi prostor, ki je obdan z ogledali, in omogoča nemoteno opazovanje.

Trgovina z alkoholom pred prazniki

Za toliko srečanj, druženj in obdarovanj, kolikor se jih bo zgodilo v decembru, mora biti opremljen z nekaj dodatnimi steklenicami vina ali drugih alkoholnih pijač. Logično torej, da ga najdeš v specializiranih prodajalnah ali v samopostrežnih trgovinah med policami z alkoholom.

Priredila: Nuša Oblak

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri