Preveri, s katerimi "srčkanimi" dejanji pravzaprav odvračaš pozornost moških

Včasih je težko vedeti, zakaj točno se je moški nehal zanimati zate.

Preveri, s katerimi "srčkanimi" dejanji pravzaprav odvračaš pozornost moških (foto: Profimedia) Profimedia
5. 7. 2018

Težko je vedeti, kaj ljudi na splošno, ne samo moške, odbija, še posebej, če jih ne poznaš dolgo. Kljub temu pa obstajajo nekatera vedenja, ki jih moški ne razumejo in največkrat ne odobravajo. Težava pa je, da ženske mislijo, da je to srčkano in simpatično in ...

Marla Martenson, ženitna posrednica in svetovalka za zmenkarije, pravi, da če želiš s fantom postati resen par, ki se bo nekoč morda sprehodil tudi do oltarja, potem raje nehaj početi tole.

1. Otroški govor

Leta nazaj, ko sem še delala kot natakarica, sem imela res simpatično sodelavko. Nora postava, velike rjave oči in najbolj srčkan nos na svetu. Moški so se ji stalno metali pod noge in jo vabili na zmenke. Tukaj ni bilo nobenega problema.

Ampak redko je prišla naprej od prvega zmenka, kajti po enem večeru njenega dojenčkastega govora in hihitanja, se moški niso več oglasili. In čeprav je mislila, da je srčkana, je dosegla ravno obraten učinek.

2. Preveč ličil

To je ena izmed opazk, ki jih največkrat slišim od moških. Moški namreč obožujejo naravno lepoto. Všeč jim je, če si lahko spontana in v soboto zjutraj vstaneš iz postelje, se oblečeš v kavbojke in majico ter odideš z njim na izlet ali po opravkih - ne da bi pred tem eno uro porabila za ličenje.

3. Pritoževanje o svojem videzu

Punce, razumemo. Vse se kdaj počutimo negotove v svoji koži, ampak moški tega ne želijo poslušati. Če je s tabo na zmenku, to pomeni, da se mu zdiš huda bejba, in prav gotovo se ne ozira na tvoje domnevno "odvečne" kilograme. Verjemi, da mu po mislih hodijo druge slike. ;)

Poleg tega pa tudi sama najbolje veš, če si izbrala stajling, ki ti pristoji ali ne, zato mu lahko prihraniš svoje pritoževanje. Na ta način moškega samo postaviš v neprijeten položaj, ker če bo rekel, da si videti čudovito, tebi pa bodo s hlač ravnokar odleteli gumbi, ga boš obtožila, da laže, po drugi strani, če reče, da ti te hlače res ne pristojijo, pa je že na pol poti v izgnanstvo. 

4. Nora 'dog lady'

Ker delam kot ženitna posrednica, imam to prednost, da po zmenkih dobim povratno informacijo. Pred kratkim sem dobila klic svoje stranke, ki je o spremljevalki povedal tole:

"Punca mi je res všeč, je prijazna in res zabavna. Do sedaj sva imela pet zmenkov in čisto povsod s seboj pripelje svojega psa. Povsod! Ima prav tisto torbico za kužke, ki si jo nadene čez ramo in z njo odide tudi na najino večerjo. Ne me narobe razumeti, obožujem pse, ampak nekje pa mora biti meja."

Kaj praviš ti? Imaš kakšno izkušnjo, kaj moške še odbija? Zaupaj nam v komentar na Facebooku in pomagaj ostalim bejbam, da nam princi na belem konju ne bodo pobegnili.

Vir: yourtango.com
Foto: profimedia

Preberi še: 11 čudaških stvari, ki jih počnejo VSI pari, ki so že dolgo v razmerju

Priporočamo tudi: Ljubezen po domače: Miha končno podal izjavo o uresničeni ljubezni z Vesno