Preštej prave prijateljice na prste

Si pravkar pospravila garderobno omaro in se znebila navlake? No, morda je pravi čas, da enako storiš tudi pri prijateljskih odnosih …

2. 10. 2007

Prave prijatelje lahko prešteješ na prste ene roke! Torej imaš prostora za točno pet oseb … jih imaš ti več? Morda pa bolj kot kvaliteto ceniš kvantiteto? Dobro razmisli, katere med naštetimi so tvoje zares prave prijateljice in katere si zaslužijo več tvojega časa!

Prava prijateljica: Najboljši kritik

Prijateljica je močna oseba, ki se ne boji povedati kritiko naravnost v oči. Čeprav te bodo njene besede zadele naravnost v srce, verjemi, da je prijateljica iskrena in njene besede samo dobronamerne! Zamisli se nad njimi …

Prava prijateljica: Izhod v sili

Prijateljica ti bo znala prisluhniti, ko boš v stiski, in ti svetovati. Pri tem ne bo pričakovala, da boš njen nasvet upoštevala, kajti odločitev bo navsezadnje tvoja. Če se boš odločila napak, pa ti tega ne bo očitala, ampak ti bo nastavila ramo, na katero se boš lahko naslonila in dobro zjokala.

Prava prijateljica: Družba za vsak dan

Skupaj sta preživeli vse mogoče, zato se v njeni bližini nikoli ne pretvarjaš, pravzaprav si niti ne želiš biti nekdo drug. Samo ona te pozna do potankosti in točno ve, kakšna bo tvoja reakcija v določenih situacijah.

Prava prijateljica: Zaščitnica od glave do pet

Njena iskrenost te drži stran od izkoriščevalskih fantov, ki jih spoznavaš med nočnim pohajkovanjem po mestu. Ona bo prepoznala slabega fanta, še preden se ti bo ta približal, znala pa ti bo izbrati tudi popolnega partnerja, ker točno ve, kakšnega moškega potrebuješ ob sebi. Zato ne zavrni njenega izbora!

Prava prijateljica: Optimistična bomba

Ko se razideš s fantom, ko te starši spravijo v slabo voljo, ko v šoli dobiš slabo oceno ali ne opraviš izpita … V vseh teh situacijah te prijateljica spravlja v dobro voljo in te vleče stran od posmrkanih robčkov. Klicari te vsak dan in sprašuje, kako si, predvsem pa ti vliva pogum in optimizem za vsak dan življenja.

S takšnimi prijateljicami je vredno dočakati upokojitev … Se strinjaš?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri