Prepusti se trenutku - v pravem položaju

Tik pred vstopom v poletje so tvoje misli zagotovo obremenjene s kakšnim odvečnim kilogramčkom, ki se je nakopičil čez zimske mesece, in celulitom, ki ga že učinkovito odpravljaš … kako pa je s tvojo podobo v postelji?

4. 5. 2007

-Se znaš kljub morebitnemu nezadovoljstvu sprostiti in prepustiti posteljnim radostim, ali tvoje misli med vročo akcijo odplavajo na ritko, trebuh, stegna z besedami 'Joj, kako sem videti v tem položaju'? Takšne misli ne prinašajo nič dobrega za tvoj užitek … Torej, kako prenehati z njimi?

Izberi položaj, ki bo ustrezal tebi in tvojim čutilom

Bistveno je, da poudariš svoj najljubši del telesa, saj se boš zaradi tega ti počutila bolje. S tako pozitivno naravnanostjo v glavi in samozavestjo pa boš v njemu vzbudila še več strasti!

Nekaj predlogov:

  • 'Po pasje' je najbolj primerno, če si samozavestna glede svoje zadnjice, po kateri te bo lahko tudi rahlo šeškal.
  • Če imaš super noge, lezita v 'žličko' tako, da je on za teboj, nato pa nogo iztegni v zrak, ko bo prodiral vate, bo imel prelep pogled na tvojo dolgo nogo.
  • 'Na vrhu' obvladuj položaj, če imaš lepe prsi – ponudi mu sanjski razgled.
Zapomni si:

  • Noben položaj na svetu ne bo pomagal, če se v njem ne boš počutila sproščeno in udobno! Zato na prvo mesto postavi užitek!

Izkoristi roke

Če kljub temu ne moreš iz svoje kože in opaziš, da mu pogled uhaja na predele, kjer si ne želiš biti ogledovana, vzemi njegovo roko in jo postavi na del telesa, za katerega si želiš, da bi ga častil … in postani njegova boginja!

Čas za popoln užitek

Ko boš tako obvladala situacijo, pa samo uživaj! Če boš vsem čutilom pustila prosto pot, boš veliko bolj vzburjena, v njegovih očeh pa še bolj seksi. Pusti, da ti po žilah steče kri v hitrejšem ritmu …