Prebudita zaspani libido

Bistvo spolnih odnosov v zdravem razmerju ni samo združitev, ampak predvsem občutenja, ki se sprožijo ob tem … In ravno slednja prebujajo zaspani libido.

15. 5. 2009

Pogosti poljubi

Na začetku vajinega razmerja sta zagotovo več pozornosti posvetila poljubom … Kaj pa po enem letu ali dveh? Strastno poljubljanje lahko močno vpliva na vajino poželenje, saj jezik velja za enega od najbolj občutljivih človeških organov!

Namig: Cmok tu in tam zamenjajta za strastnega 'francoza'.

Drugačna izkušnja

Kdo pravi, da se mora vsak seks končati s spolno združitvijo? Za spremembo zadovoljita drug drugega, ne da bi pravzaprav čisto zares seksala.

Namig: Privoščita si ljubkovanje, božanje, erotično masažo …

Ubesedene želje

Da so možgani en velik spolni organ, že veš! Torej, vzburita drug drugega z besedami, ki izražajo in razkrivajo vajine najgloblje želje.

Namig: Bujna domišljija bo zagotovo pristavila svoj delež novemu vaju medsebojne kemije.

Naraščajoče vzburjenje

Rutina je eden od ubijalcev libida, saj zatira njegovo naravno moč. Če veš, kaj se bo danes zvečer dogajalo v postelji, tega ne boš cenila tako, kot če bi se zgodilo … kot prijetno presenečenje!

Namig: Za podžiganje iskric si privoščita kratko abstinenco. Po njej bosta zagotovo planila drug na drugega!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri