Prebudita vsa čutila

Da vajino spolno življenje ne bo zapadlo v rutino, spustita domišljijo na prostost in si privoščita prebujanje vseh čutil.

25. 8. 2008

V vidnem polju

Poskrbita za pritajeno svetlobo s svečkami – naj jih bo veliko. V takšni svetlobi bo tvoje telo videti še bolj seksi, predvsem bo bolj skrivnostno, ker se bodo po njem vile sence tvojih prelepih oblin – to ga bo obnorelo. Da bo še bolj vzburjen ob pogledu nate, si privošči nov komplet spodnjega perila. Za koliko erotike v njegovem pogledu boš poskrbela, je odvisno od tvoje sproščenosti. Mi ti polagamo na srce, da bodi čim bolj drzna.

Ko bosta vzburjena, dajta priložnost še drugim čutilom … zaveži mu oči in mu dovoli, da uživa v ostalih čutilih, ki se bodo še bolj okrepili. Sama pa zapri oči in prav tako uživaj v njegovi bližini.

Slušna erotika

Poskusita izvesti eksperiment in se ljubita na različne glasbene podlage. Nato pa spremljajta odzive vajinih teles … Ko bodo vajina ušesa v ozadju zaznala mirno glasbo, bosta veliko bolj ljubeča drug do drugega, hitrejši bo ritem, bolj prvinska bosta postajala. Tudi šepetanje na uho je lahko erotično … Kaj mu boš povedala, pa je povsem odvisno od tebe! Če izbereš 'umazane' besede, jih izgovarjaj tako, da te ne bodo slišali vsi sosedje – sploh, če so stene bolj tanke.

Zadišala mu boš

Če bi rada predramila njegov nos že na vse zgodaj zjutraj, se poskusi zbuditi pred njim in se nadišavi z dišavo, ki ga najbolj vzburi, nato pa smukni nazaj pod rjuhe. Če misliš, da obstaja še kakšen vonj, ki tvojega dragega spravlja v pohotno razpoloženje, mu ga nastavi pod nos – v obliki svečke ali masažnega olja … posebna razlaga o uporabi slednjega ni potrebna, kajne?

Dotikanje dovoljeno

Naj velja pravilo: Izogibaj se rutinskim prijemom! Pomislita, koliko različnih delov telesa lahko ljubkujeta z rokami ali jezikom …, hitro ali počasi … nežno ali grobo … preden se podata na divjo ježo. Lahko se celo zavestno odločita, da bosta v dotikanju vztrajala dlje časa, dokler ne bosta oba tik pred eksplozijo. Nato se pogovorita, kaj sta občutila ob dotikanju, kje vama najbolj ugaja in kje ne. Morda boš presenečena nad partnerjem, ker boš o njem spoznala nekaj novega.

Ne pozabita kdaj pa kdaj zamenjati kraja dogajanja – ob tem imamo v mislih materiale, ki se bodo znašli pod vajinimi telesi. V postelji se namesto na običajnih bombažnih prevlekah, ljubita na satenastih ali svilenih. Ali pa posteljo zamenjajta za trd(n)a tla. Preizkusita še usnje, vodo, pesek, travo …

Ooo-okusno

Namesto, da se odpravita v restavracijo, bodita ustvarjalna in skuhajta obrok doma. Zakaj? Ko bo dogajanje v kuhinji postalo vroče, ne bo treba gasiti vajine želje po seksu. Če pa noben od vaju ni ravno navdušen nad zadrževanjem v kuhinji, si lahko polepšata večer z okušanjem različnih sadežev ali čokolade. Vsak grižljaj okušajta počasi … lahko tudi iz različnih delov telesa. Ob tem pa upoštevajta dejstvo, da gre kri v poln želodec – torej, bo manjša količina razpoložljiva za … saj veš, kaj!