Prebolevanje bivšega

S fantom sta se razšla, tebi pa se zdi, kot da bo pravkar konec sveta.

16. 6. 2009

Glavo pokonci, punca! Če te tipček pustil tik pred poletjem, sploh ni tako hudo …

Brez joka ne gre

Ker si bitje nabito s čustvi, je razumljivo, da boš določen čas prejokala na rami prijateljice ali zvečer v postelji s solzami močila svojo blazino. Izperi bolečino iz svoje duše in telesa, nato pa pojdi odločno naprej – novim dogodivščinam naproti.

Nasvet: Bivšega ne objokuj več kot nekaj dni!

Odstrani dokaze

Čeprav bi najraje obdržala njegovo sliko na svoji nočni omarici, jo zaradi boljšega počutja odstrani. Tako ali tako se boš verjetno še nekaj juter zbujala in prva misel bo zagotovo misel nanj. Da ga boš lažje pozabila, odstrani tudi stvari, ki te spominjajo na vajina skupna doživetja – spominki iz prvega potovanja, darilo, ki si ga od njega dobila za rojstni dan …

Maščevanje ni potrebno

Čeprav si nanj jezna kot ris, nikar ne troši svoje energije za maščevanje. Bolj kot to te bo v dobro voljo spravilo, če mu boš enostavno oprostila njegovo napako … Slej ko prej bo tudi sam spoznal, da je izgubil največjo dragocenost svojega življenja – tebe!

Vzemi si čas

Okrevanje tvojega ranjenega srca je odvisno od globine rane, ki jo je bivši zarezal v tvoje srce. A verjemi, da še kako drži stari pregovor: Čas zaceli vse rane!

Privošči si zabavo

Da bo okrevanje hitro in manj boleče, svoj vsakdan zapolni z aktivnostmi – obkroži se s prijateljicami, vpiši na tečaj risanja, pojdi v kino z najboljšim prijateljem … Skratka uživaj poletje, ki je pred tabo!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri