Ali lahko dobiš boljšega moškega, kot ga imaš? To PRAVILO ti bo dalo odgovor

Pravilo 80/20 je najbolj pomemben nasvet, ki ga bosta kadarkoli dobila. Preberita, za kaj gre, in ga začnita upoštevati še danes.

Ali lahko dobiš boljšega moškega, kot ga imaš? To PRAVILO ti bo dalo odgovor (foto: Profimedia) Profimedia
15. 1. 2019

Če še ne vesta, kaj pomeni pravilo 80/20, potem sta že storila prvo napako v razmerju. A nič zato, še vedno lahko to popravita.

Ljudje vedno hrepenimo po nečem boljšem, saj – kot vsi dobro vemo – je trava vedno bolj zelena na sosedovem vrtu, je tako? Narobe.

O tem nas uči pravilo 80/20, kar pomeni, da na splošno v razmerju dobimo 80 % tistega, česar si želimo.

To se ne sliši ravno slabo, glede na to, da gre za kar visok odstotek, kajne? Ampak ljudje hrepenimo tudi po tistih ostalih 20 odstotkih, se zaradi njih prepiramo, končujemo razmerja in se nad njimi pritožujemo, saj – kot smo že povedali – vedno želimo tisto, česar ne moremo imeti.

Na primer: tvoj fant (ali punca) je resnično super – zvest, pozoren, te podpira in je do tebe skrben. Na žalost pa ni tako družaben kot ti. Sama si vedno želiš ob vikendih s prijatelji ven, hoditi na zabave in se družiti, on pa je bolj tip za poležavanje na kavču in gledanje filmov.

Namesto, da bi se osredotočila na 80 %, ki si jih želiš in jih dejansko dobivaš, se osredotočiš na 20 %, ki odražajo tvojega nedružabnega fanta (punco).

Nato pa nekega dne srečaš teh 20 %.

Ta oseba rada hodi ven in je vedno pripravljena na druženja ter nikoli ne zavrne povabila na zabavo. Videti je popolna. To je tistih 20 %, ki jih tako pogrešaš. In kaj narediš? Takoj pomisliš, da je ta oseba zate boljša, zato zaradi nje končaš razmerje s svojim fantom (punco).

Zdi se popolno, saj imaš zdaj vse, kar si si želela, je tako? Narobe. Kmalu boš spoznala, da četudi zdaj imaš teh 20 %, imaš SAMO njih. Ne prejemaš več 80 % tistega (česar si prav tako želiš), saj si to zavrgla zaradi ene same stvari, ki ti je manjkala.

Teh 20 % se zdi idealna izbira, a pozabljaš, da si zaradi ene stvari izgubila vse ostalo, kar si imela.

Odrekla si se 80 % sreče, da bi imela tistih 20 %. Odrekla si se spoštovanju, skrbnemu in neverjetnemu partnerju zavoljo neprijetne, pijane, zabave željne osebe, saj se ti je v tistem trenutku zdelo, da je to vse, kar si želiš.

Morda se ti zdi to pravilo logično, a stavimo, da boš naslednjič, ko se boš želela pritožiti nad svojim fantom (punco), dvakrat premislila in se spomnila tistih 80 %, ki jih prejemaš vsak dan. Zato pozabi na 20 %, ki verjetno niti niso tako pomembni, in mu/ji daj vedeti, kako močno ceniš vseh 80 %.

Pripravila: N. Š.

Preberi še: Odkrili smo pravi razlog, ZAKAJ se moški v resnici zaljubijo

Priporočamo tudi: VSE, kar moraš vedeti o razmerjih, če se želiš v letu 2019 zaljubiti