Pozor, nevarnost ljubosumja!

Ali kaj ga v trenutku spremeni v čistokrvnega Balkanca!

Pozor, nevarnost ljubosumja! (foto: shutterstock) shutterstock
8. 10. 2012

1 Preglobok dekolte

Zunaj sta, tebi pa vse leze ven – če ne strelja z očmi, je a) najbolj samozavesten moški na pla­netu ali b) največji gospod na svetu. A pazi, če bodo premajhna oblačila tvoja stalnica, bo postal maščevalen. Ne pre­nese namreč, da je pozornost vseh moških vedno in povsod uperjena vate.

2 Večerni bip-bip

Zvok SMS-a na tvojem telefonu, ko sta že mirno parkirana pred televizorjem, ti pa skočiš, kot da pričakuješ nekaj super nujnega, in nato s skrivnostnim nasmeškom na obrazu natipkaš nekaj besed. In nato nič ne rečeš! Čisto vseeno je, če mu potem dokažeš, da je bila samo tvoja sestra – zdaj že ima dvignjen pritisk!

3 Ode bivšim fantom

Niti pomisli ne na to, da bi jih še vide­vala in govorila o njih: sploh ne o tistem, ki je bil do tebe super radodaren (res imaš lepega kabrioleta), o tistem, ki je bil genij (po njem so poimenovali novo zvezdo), ali o tistem, res nerodno, ki je imel med nogami malo manj kot spomenik svetovne dediščine.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri