Pozabila potegniti ročno zavoro

Tajvanska ljubimca sta končala v bolnišnici, potem ko je avto zaradi njunega strastnega ljubljenja na zadnjih sedežih zgrmel v prepad.

15. 7. 2008

25-letna Lin Gu in njen 29-letni ljubimec, Lee Shin, se v bolnišnici zdravita zaradi nekaj zlomov kosti, modric in odgrnin, potem ko sta se skupaj z avtomobilom prevrnila čez rob hirba XinDian.

Prevroče za previdnost?

Javni predstavnik policije je povedal:

“Parkirala sta tik pred robom prepada in pozabila potegniti ročno zavoro. Seks na zadnjih sedežih je avto spravil v gibanje, tako da se je ta gladko zapeljal čez rob. Pravi čudež je, da sta vratolomno prevračanje po hribu sploh preživela.”

Poslala ga je samega naprej

Navkljub poškodbam, ki sta jih ljubimca utrpela, jima je uspelo prilezti nazaj na vrh hriba. Dekle je ljubimca poslalo, da si pomoč išče nekaj hiš naprej, medtem ko je sama zavila po pomoč k najbližjim hišam.

Ker lastnik doma, na katerega vrata je dekle potrkalo, očitno ni najbolj diskreten človek, je bila kaj hitro razkrita tudi njena zadrega:

“... dekle me je rotilo, naj ne povem, kako je prišlo do nesreče, ker da bi njen mož, če bi za okoliščine izvedel, zagotovo zahteval ločitev!”

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri