Pouči ga o tem, kaj si želiš od seksa

Če hočeta s partnerjem spolzeti v posteljo kot prava seks akrobata, morata najprej obvladati lastne obvezne like. Med drugim to pomeni, da moraš najprej vedeti vse o svojih reakcijah.

4. 1. 2012

Od besed k dejanjem: posveti se raziskovanju svojega ščegetavčka in skušaj ugotoviti, katera vrsta gibov in njihova smer te najbolj vzburjata. Ko odkriješ, kaj vse te vzburja, moraš to odkritje deliti še s svojim ljubimcem.

Pri vpeljavi svojega moškega v svet tvojih večkratnih orgazmov pa pazi na spodaj naštete namige. Šteje namreč tudi to, kako to, kar želiš povedati, na koncu tudi poveš:

Naj bo kriv Cosmo!

Če ga hočeš 'oblikovati' v tistega, ki te lahko zadovolji, pri tem pa mu prihraniti sume, da je slab ljubimec, mu navrzi, da si tisto, kar želiš od njega, prebrala v Cosmopolitanu. Ko mu boš rekla: “Tehnika v novem Cosmu se mi zdi privlačna, rada bi jo preizkusila,” bo vedel, da se skupaj (in enakopravno) lotevata projekta za izboljšanje vajinega spolnega življenja.

Seksi mu namigni!

Skupaj sta v postelji in ti bi rada za spremembo doživela nekaj novega. Poskusi s tako imenovanim sendvičem! Eno pripombo oziroma zahtevo zapakiraj med dve pohvali. Na primer: “Ah, rada imam, kako to delaš!” (1), “Ali bi se lahko premaknil malo proti levi?” (2), “Ooooh, to je tako dobro!” (3). Ljudje se bolj osredotočimo na začetek in na konec kakor na sredino, čeprav slišimo vse, hkrati pa lažje sprejmemo lepo zapakiran namig, ki bi ga sicer jemali kot očitek.

Naj ostane igrivo!

Olajšaj pogovor z igro. To lahko dosežeš tudi s preprosto igro. Vročehladno ga vodi od poteze do poteze, da te bo fant ljubkoval po vsem telesu, ti pa mu boš zgolj govorila, kje te vzburja bolj in kje manj. Ko moški to spozna, si tudi zapomni in bo v bodoče točno vedel, kako mora postopati s tabo.

Brez dlake na jeziku!

Kolikokrat si dobila živčni zlom, ker ti ni prinesel nekaj, za kar si ga zaprosila. To se dogaja zaradi tega, ker je moškim tisto, kar govoriš, mnogo manj pomembno od tega, kako to poveš. Zato mu pač nežno šepetaj in strastno vzdihuj 'božaj me nežneje' ali 'močneje me stisni'. Ne obstaja moški, ki bi bil gluh za tako izrečeno povabilo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri