"Potem pa ŠOK! V pismu je pisalo, da moja hčerka pričakuje OTROKA z mojim ..." (izpoved ženske)

"Opazila sem, da je pogosto odhajala sama k njemu na obisk, a vendar sem si morebitne čudne misli takoj izbila iz glave. Nato pa ..."

"Potem pa ŠOK! V pismu je pisalo, da moja hčerka pričakuje OTROKA z mojim ..." (izpoved ženske) (foto: Profimedia) Profimedia
9. 8. 2022

Moj bivši, oče mojega najmlajšega otroka, je v razmerju z mojo 20-letno hčerko, s katero pričakuje otroka – mojo vnukinjo.

Počutim se ponižano in jezno. Pogrešam svojo hčerko, hkrati pa sem tako razočarana nad njo. Vedela, je kako močno sem imela rada svojega bivšega partnerja. On je star 48, jaz pa 46. Imam tri otroke – hčerko in 15-letnega sina iz prvega zakona ter še enega 5-letnega sina iz zakona s tem bivšim. Celotna soseska ve za to našo zmešano situacijo. Vsakič, ko grem iz hiše, vidim, kako me ljudje gledajo in se mi posmehujejo.

Z bivšim sva bila skupaj sedem let. Najino razmerje je bilo na začetku super, do mojih otrok je bil zelo pozoren in radodaren. Z našim ljubkim karavanom smo med vikendi pogosto hodili na oddihe in življenje je bilo lepo.

A kot v vsakem razmerju, se je tudi strastna plat najinega sčasoma ohladila in že kmalu po več mesecev nisva seksala. Ko se je začela pandemija, je postal muhast in odmaknjen. Če sem iskrena, sem si, ko je lanskega maja oznanil, da meni, da je boljše, če se izseli iz naše hiše, precej oddahnila.

Otroci so ga še zmeraj želeli videvati, zato sem se s tem strinjala. Opazila sem, da je moja hčerka pogosto odhajala sama k njemu na obisk, a vendar sem si morebitne čudne misli takoj izbila iz glave.

Nato pa se je začela izgobati očesnemu stiku z mano, postala je odrezava. Takrat sem vedela, da se nekaj dogaja. Neko večer sem jo kar naravnost vprašala, a je vse zanikala – čeprav mi je njena reakcija dala jasno vedeti, da imam prav.

Teden dni kasneje sem pod vrati svoje spalnice našla njeno pismo, v katerem mi je priznala, da je skupaj z mojim bivšim. Temu je sledil pravi šok – bila je noseča.

Svoje stvari je že spakirala in odšla od doma ter se mi ne oglaša ne na klice ne na sporočila. Moj starejši sin je besen, pred mlajšim pa sem resnico zaenkrat uspela prikriti.

Kako naj mu sploh razložim, da je njegov oče zdaj tudi njegov svak?

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: "Potem ko se z mamo nisva slišali eno leto, sem izvedela, da je zaročena z mojim BIVŠIM" (šokantno priznanje dekleta)

Priporočamo tudi: "Na najino poročno noč mi je penis vtaknil v napačno luknjo!" (brutalno iskren zapis ženske)