"Potem, ko prevaram moža, vsakič storim TO - in takoj se počutim bolje" (priznanje ženske)

"Zaradi občutka krivde sem vedno bolj zlomljena. In zdaj sem našla nov greh."

"Potem, ko prevaram moža, vsakič storim TO - in takoj se počutim bolje" (priznanje ženske) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 4. 2022

Ujeta sem v nesrečen krog občutka krivde. Varam svojega moža, nato pa kompulzivno nakupujem, da bi se počutila bolje.

Stara sem 33, on pa 36. Skupaj sva devet let. Preteklo leto nama je zdravnik povedal, da nikoli ne bom mogla imeti otrok, ker se nahajam v zgodnji menopavzi. Zdi se, da je mojemu možu vseeno, jaz pa sem uničena.

Večino časa se počutim otopelo in prazno navznoter. Zaradi afer se začasno počutim bolje, a vendar se v mojo glavo že kmalu vrnejo temačne misli.

Zaposlena sem kot receptorka v hotelu, zato z lahkoto flirtam z gosti in včasih me povabijo v svojo sobo. Ljubim svojega moža in si želim biti le z njim. Ampak seks z naključnimi moškimi moje misli preusmeri z bolečine, ki jo čutim ob zavedanju, da ne morem postati mama.

Pa vendar sem zaradi preobremenjujočega občutka krivde vedno bolj zlomljena. In zdaj sem našla nov greh nakupovanje. Moja nakupovalna terapija se je začela kot nekaj manjšega. Kupila bi si nov plašč ali čevlje. No, zdaj sem prišla že tako daleč, da se dolg na moji kreditni kartili zmeraj bolj kopiči. Večino časa naključnih izdelkov, ki jih kupujem, sploh ne potrebujem. Polovico teh nikoli niti ne odpakiram.

Preprosto obožujem klikniti na gumbek "kupi". To mi pomaga, da pozabim na občutek krivde zaradi varanja in bolečino, ker sem brez otrok.

Ampak tudi to ne traja večno. Ob laganju možu glede porabe denarja se počutim le še slabše.

Kako naj prekinem ta krog? Tako me skrbi, kako se bo ta zgodba končala. Sovražim se, ker to počnem, a vendar ne morem nehati.

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: Moški je ženo zalotil v postelji s svojim prijateljem ... in NEPRIČAKOVANO odreagiral (resnična zgodba)

Priporočamo tudi: Se sprašuješ, zakaj je glavica penisa takšne oblike, kot je? To je ODGOVOR, ki si ga iskala