Poruši vse tabuje: Postani seks nindža!

Ker si vedno v bojni pripravljenosti za nagajivosti, te postavljamo pred nov izziv: uporabi vroče trike, ki bodo porušili vse tabuje, in si pridobi status prave seks strokovnjakinje. Ja, prav si slišala!

Poruši vse tabuje: Postani seks nindža! (foto: Eric Ray Davidson, fotolia.com) Eric Ray Davidson, fotolia.com
15. 10. 2015

Ker kot vse prave cosmo bejbe ne maraš, da se v postelji čisto nič ne dogaja, moraš vedno poskrbeti za prvovrstne začimbe med rjuhami.

S tem se strinjajo tudi strokovnjaki, ki razkrivajo, da je treba temperaturo vajinih teles vedno vzdrževati na maksimumu.

In kako to dosežeš?

Da postaneš boginja vseh boginj ali bolje rečeno seks nidža, ki zna vsako priložnost obrniti v kljunčkanje za bližnjim vogalom, ima bujno domišljijo za vroče neumnosti in se v spalnici prelevi v pravo nimfo, ali z drugimi besedami: da postaneš gospa doktorica vročih trikov.

In ker poskušanje novih in divjih tehnik ne bo vplivalo le na svežino vajinega odnosa, temveč bosta ob tem oba postala prava avanturista, ti ne preostane drugega, kot da pozorno prebereš sedem najpomembnejših pravil, ki jih bosta oba vzljubila.

omara

Seks igrice v omari

Ko bosta že malce razgreta, ga nežno primi za majico in ga odvleci v omaro ali nekam, kjer bo komaj zadosti prostora samo za vaju. Nato mu nameni tisti poželjivi želim-si-te-tukaj-in-zdaj pogled, ki se mu ne bo mogel upreti. In ker ne bosta imela veliko prostora bo vsak gib, narejen v duetu, spontan in zelooo čuten.

Tvoj dragi naj stopi s hrbtom proti steni, naj noge drži skupaj, kolena pa malce upogne, tako da bodo njegovi boki za spoznanje nižje od tvojih. Za trden prijem naj roke položi na nasprotno steno, za še boljši užitek (in če je resnično dobro natreniran) pa naj jih upogne za glavo.

Ko se boš prepričala, da je trdno prilepljen na svojem mestu in komaj čaka na naslednji korak, svoje noge ovij okoli njegovih (naj bodo tvoje na zunanji strani).

Ker sta v prijetno stisnjenem položaju, ne bosta potrebovala veliko prostora in se bosta lahko osredotočila le na vajini telesi.

Vroči različici

 • Dovoli mu, naj prevzame nadzor. Naj te prime okoli bokov in narekuje tempo v svojem ritmu.
 • Položaj lahko preizkusita tudi v kopalnici: usedi se na umivalnik, vate pa naj vstopi, medtem ko s petami stiskaš njegovo zadnjico.

En ‘quickie’ za na pot, prosim!

Tudi če sta čez vikend slučajno odpotovala v počitniško hišo njegovih staršev ali pa imaš na obisku prijateljico, ki spi v sosednji sobi, se vama ni treba zavezati nekajdnevnemu celibatu. Prisotnost še nekoga v hiši ali stanovanju bo postotila vajin užitek in ni boljšega kot hitri seks med nenehnim strahom, da vaju kdo opazi.

Pomembno je, da najdeta posteljo, ki ne škripa, saj nočeta, da ves svet ve, da se v vajini spalnici na polno dogaja.

Najboljši položaj je žlička, kjer je njegovo telo za tvojim, vajini telesi pa se ne bosta premikali gor in dol (kar po navadi povzroča največ hrupa), temveč le naprej in nazaj. Dragi naj tvoje boke vrti v krogu, kar vama bo zagotovilo, da bosta lahko uživala v miru in brez nepotrebnih prekinitev. Tudi tišina je lahko zelo seksi!

Vroči različici

 • Obrni se proti njemu, za še bolj čuten seks pa noge ovij okoli njegovega telesa. Tako se lahko gledata v oči, pa še poljubi te lahko, ko se mu zahoče.
 • Ostani v prvotnem položaju, on pa naj se spusti na kolena. Tako bo imel dober pregled nad tvojim telesom, položaj pa mu bo omogočil, da bo tvoje boke še vedno lahko vrtel v krogu, ne da bi povzročal nadležen hrup. 

Premagajta gravitacijo na najbolj divji način

Če misliš, da je položaj 69 nekaj najbolj vznemerljivega, kar se ti je v življenju zgodilo, si se kar dobro uštela.

Za res ‘hardcore’ vrhunec poskrbi, da bo on stal, ti pa ... hop v stojo!

Se ti zdi kot znanstvena fantastika? Z malce vaje boš delala čudeže. Naj stopi pred posteljo, tvoje telo pa naj počiva na postelji, z rokami in glavo v pripravljenosti na položaj stoje. Nato naj ti pomaga dvigniti noge, tako da boš lahko naredila stojo, on pa bo lahko tvoje noge pritisnil k sebi.

Zdaj si v super položaju, da se malce poigraš z njegovim korenjakom, če boš uspela malce razširiti noge, pa se bo tudi on lahko poigral s tvojim mednožjem.

Strokovnjak opozarja: Ker ti bo kri stekla v glavo, bo takšna 69-čutnost tvoj orgazem še povečala!

Vroči različici

 • Najprej široko razširi noge in jih nato spet stisni skupaj, tako da bodo tvoji boki prekrili njegov obraz. Pri tem položaju boš trenirala mišice in hkrati povečala vajin užitek.
 • Če je tvoj mačo dovolj pri močeh, naj te prime okoli pasu in dvigne iz postelje. Počutil se bo kot Martin Krpan, ti pa boš v skrajnem primeru še vedno imela posteljo pod sabo (če bo moškost slučajno popustila).

Seks igračka iz njegove omare

Govorimo seveda o rolki na štirih kolescih, ki se lahko spremeni v zelo priročen pripomoček med seksom. Ne bodi presenečena, če jo ima še vedno v svoji sobi (od zdaj naprej boš nad njo navdušena tudi ti), če pa jo je že predal mlajšemu bratcu, jo lahko na spletu kupiš za manj kot 20 evrov.

Ko bo ugotovil, kako dobro se znajdeš na njegovi bivši ljubici, bo le še bolj navdušenj nad tvojim storkovnim nindža znanjem.

Za bolj mehek pristanek na rolko položi brisačo in se s hrbtom uleži nanjo tako, da boš imela glavo na tleh. Tvoj dragi naj se postavi v položaj za izvajanje sklec, vate pa naj vstopi od zadaj. Kolena naj položi na tla, noge pa naj počivajo med tvojimi.

Tokrat ti opravi vse umazano delo (lahko  si prepričana, da bo užival v podrejenem položaju), rolko z rokami premikaj naprej in nazaj ter poskrbi za nepozabno doživetje.

Vroči različici

 • Da si malce oddahneš od naporne telovadbe, naj se v istem položaju on uleže nate in prevzame nadzor. Če si želita pravega ljubezenskega maratona, lahko položaja preizkušata izmenično, pri tem pa ne boš imela slabe vesti, če boš izpustila uro aerobike s prijateljicami.
 • Poskusita tako, da se on usede na rolko, ti pa se usedi v njegovo naročje. Namesto da bi se premikala gor in dol (kot pri klasičnem položaju loka ljubezni), uporabita prednost rolke ter se premikajta naprej in nazaj, s čimer bo seks počasnejši, vendar zelo čuten.

Zlobna Amanda

V postelji si igro vlog pač lahko privoščiš ali bolje rečeno – moraš privoščiti. Gledal te bo kot mali kužek, medtem ko bosta oba vznemirjena sto na uro.

Če se vama kdaj zgodi, da vama zmanjka idej, imata zdaj odlično priložnost, da se še bolje spoznata in odkrivata talente, za katere sploh nista vedela, da jih imata. Vsake toliko le preveri, ali ste še na isti valovni, da na koncu ne bo prišlo do zamer in da bo vse skupaj izpadlo kot velik hec.

Najprej izberi ime za svoj alter ego. Naj bo nekaj zelo erotičnega in spogledljivega, kot na primer Samanta ali pa Amanda. Poskrbi za udaren make-up in se obleci v seksi perilo, ki po navadi ni čisto v tvojem stilu.

Nato se odloči za igrico, ki je še nikoli nisi preizkusila – lahko igraš nedolžno spogledljivko ali hudobno učiteljico, izbira je tvoja.

Vstopi v spalnico in mu povej, da bo danes spal s čisto novo žensko. Ker bo tako neučakan vsega, kar bo sledilo, bo z veseljem sodeloval pri podli igrici.

Vroči različici

 • Izbereš lahko tudi katerega izmed seks prizorov iz vajinega najljubšega filma. Najprej si ga oglejta (če ne bo dovolj pozoren, mu ga zavrti še enkrat), nato pa mu na uho zašepetaj, da bo nekaj podobnega kmalu izkusil na lastni koži.
 • Lahko se tudi preoblečeš v njemu najljubšo zvezdnico. Ali pada na Angelino Jolie? Privošči si lažni tatu, obleci raztrgane kavbojke in ga obnori do onemoglosti. 

Multitasking

Fantje obožujejo dekleta, ki počnejo več stvari hkrati.

Naj ti namignemo zares podel trik: zadovolji se, medtem ko ga šele ogrevaš. Naj se s hrbtom uleže na posteljo, ti pa se ulezi zraven tako, da je tvoja glava vzporedno z njegovim mednožjem.

Medtem ko ga oralno zadovoljuješ z eno roko in usti, drugo roko uporabi za lastni užitek, pri čemer  se te ne sme dotikati, ampak te bo lahko le opazoval.

V tistem trenutku se ni treba obremenjevati, kako zadovoljuješ njega, saj bo vsa pozornost usmirjena nate in ne bo čisto osredotočen na celotno dogajanje. Če boš pri tem začela še zapeljivo vzdihovati, bo njegov korenjak pod tvojimi vibracijami dokončno popustil.

Vroči različici

 • Ker večina žensk orgazem lažje doživi z vibratorjem, naj ti ne bo nerodno in ga brez slabe vesti uporabi. Da bo resnično dišal po njem, ga pred uporabo nežno potegni po njegovem telesu.
 • Če ga želiš zadovoljiti le z usti, poskrbi, da so vajine dlani trdno prepletene. Tako boš začutila vsak njegov gib in poglobila užitek.

Seks z razgledom

Čeprav te igrice na javnih mestih lahko spravijo k sodniku za prekrške, so tako vznemirljive in vroče, da jih vsaj enkrat v življenju moraš poskusiti.

Najbolj primeren kraj je kar njegovo stanovanje, še bolje je, če slučajno živi v visoki stolpnici ... na primer v desetem nadstropju. Zgornji del oblačil pusti pri miru in sleci le hlačke. Nasloni se na odprto okno tako, da bo od zadaj lahko vstopil vate.

Tako bodo mimoidoči mislili, da opazujeta čudovit razgled in ne bodo imeli pojma, kaj se v resnici dogaja tam spodaj. Če sta bolj sramežljive sorte, trik raje poskusita ponoči.

Vroči različici

 • Sedi na okensko polico, pri tem pa okno pusti zaprto. Tvoj hrbet naj bo pritisnjen ob steklo, da te bodo ljudje videli, ne bodo pa videli njega, kar vama bo dalo možnost, da v miru opravita svoje.
 • Za pravo dozo adrenalina poskusita v avtu, ki je seveda parkiran nekje na nevarnem mestu. Že sam občutek, da tega ne počneta v zavetju doma, vama bo pognal kri po žilah.

Nasveti seks nindže

Naslednje pripomočke uporabi kot orožje za boljši rezultat. Ko jih boš znala pravilno uporabljati, pa bo tvoj dragi zagotovo mislil, da si opremljena z nadnaravnimi močmi.

Masažna ploščica

Bo postala tvoj najljubši pripomoček, saj ga boš lahko med seksom hkrati tudi masirala. Preizkusiš lahko katero izmed Lushevih masažnih ploščic z različnimi dišavami, preostale ploščice pa najdeš v vseh bolje založenih drogerijah.

Voda z mehurčki

Ko nekaj tako vsakdanjega, kot je voda, postane tvoje najbolj priročno orožje, veš, da si na pravi poti do seks nindže. Srkni malce vode in mu jo poškropi po telesu takoj, da bodo mehurčki še imeli prvotni učinek. Čeprav bo občutek zelo erotičen, ni še čas za odmik: naj ti nekaj vode polije na prsi, preden jih začne obdelovati, da boš tudi ti lahko začutila blagodejni rezultat.

Prstni vibrator

Majhna simpatična igračka bo imela skoraj enak učinek kot njegova velika igrača. Uporabi jo, medtem ko zadovoljuješ njega, ali za intenzivnejši orgazem med seksom.

Lasna gumica

Lase razpni tako, da bodo divje opletali okoli vaju, gumico pa raje uporabi za njegovega korenjaka. Med seksom ga za trenutek ustavi in gumico dvakrat ovij okoli njegovega uda (ne skrbi, nič ga ne bo bolelo), kar bo podaljšalo vajin odnos pa tudi občutek na koži mu bo všeč.

Fotografije: Eric Ray Davidson, fotolia.com

Preberi še: To je recept za najbolj srečno in uspešno ljubezensko razmerje ali pa si oglej, kako je danes videti lepotec "Smith" iz Seksa v mestu.

Si za nekaj sladkega? Priporočamo  mhmmm ... recept: Slastna lešnikova tortica z nutelo!