Poročni fotografi RAZKRILI, kako v HIPU ugotovijo, kateri zakon se ne bo obnesel

Poročni fotografi so tisti, ki jim ni treba dolgo poznati bodočih mladoporočencev, pa vedo, ali bo njun zakon obsojen na propad ali pa bo imel srečen konec.

Poročni fotografi RAZKRILI, kako v HIPU ugotovijo, kateri zakon se ne bo obnesel (foto: Profimedia) Profimedia
12. 4. 2022

Fotografi, ki se ukvarjajo s fotografiranjem (bodočih) mladoporočencev so izdali 5 najpogostejših stvari, kako vedo, da zakon ne bo imel srečnega konca.

Oni so tisti, ki s parom preživijo kar nekaj napornih ur fotografiranja in lahko v objektiv ujamejo marsikaj več kot samo (na videz) popolno poročno fotografijo.

1. Kako se par obnaša med fotografiranjem

Fotografi preživijo s parom 8 ali 10, celo 12 ur in ju gledajo skozi okvir, ki ju popolnoma izolira, pri čemer se osredotočijo izključno na njuno interakcijo – ne da bi gledali kakršen koli širši kontekst.

Čakajo na specifične trenutke bližine, intimnosti in čustvene povezanosti in kar hitro postane jasno, če to pri paru obstaja ali ne.

2. Rezanje torte

Morda se ti to zdi brezveze, ampak to, kar se dogaja med rezanjem torte, je zelo pomembno.

Hranjenje drug drugega ali "packanje" s torto po obrazu sta dobra znaka, vendar pa se občasno zgodijo situacije, s pomočjo katerih je jasno, da to ni to, kar pa fotografi enostavno občutijo. Hja, nič drugega ti ne preostane, kot da se kljub temu smejiš in navidez veseliš.

3. Govor

Tisto, kar se starši, priče ali kdorkoli drug odloči na glas povedati o (bodočima) mladoporočencema, vsekakor veliko razkriva o paru.

Ali verjamejo, da ena oseba bogati življenje druge? Ju vidijo kot par, kot podaljšek lastne družine, kot najbližje prijatelje? Ali obstajajo anekdote o njuni ljubezni, dogodivščinah ali pa so preprosto srečni za njiju?

Če nekdo nima prepričljivih in iskrenih razlogov, zakaj misli, da je določena oseba najboljši partner za njegovo/njeno prijateljico/prijatelja ali člana družine, je to daleč od dobrega znaka.

4. Vzdušje na poroki

Tudi obnašanje družine in prijateljev marsikaj razkriva. Zdravljice, govori, interakcija z mladoporočencema – vse to razkriva, če se nekomu ta zakon zdi dobra ideja in koliko ljudi dejansko podpira ta par.

5. Nevesta, ki je bolj kot v ženina zaljubljena v sam dogodek

Fotografi so že opazili, da so nekatere ženske bolj zaljubljene v idejo same poroke kot pa v osebo, s katero se poročajo.

Zgodilo se je že namreč, da je fotograf fotografiral žensko, ki je imela kar 4 različne poročne obleke in ujemajoč nakit in vse skupaj je bilo enostavno preveč, med njo in ženinom pa ni bilo nikakršne interakcije.

"Z drugim fotografom sva stavila, da se zakon ne bo obnesel. Nekaj tednov kasneje, preden so sploh fotografije bile končane, sta nas poklicala in povedala, da nam jih niti ni treba razvijati, saj je konec," je povedal en fotograf.

Prirejeno po: Cosmopolitan.hr

Preberi še: Zakaj nosimo poročni prstan na prstancu? (čudovita razlaga)