Poročeni pari razkrili, kako POGOSTO so v resnici intimni (tudi vidva? 🙊)

Št. 5! 😳

Poročeni pari razkrili, kako POGOSTO so v resnici intimni (tudi vidva? 🙊) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 10. 2022

Velja prepričanje, da se po poroki vse spremeni, kar velja tudi za pogostost predajanja užitkom. Pa je res, da poročeni pari z leti vedno manj seksamo?

Pobrskali smo po spletnem portalu Reddit in našli kar nekaj zanimivih odgovorov:

1.

"Vsaj enkrat med vikendom in povprečno dvakrat čez teden. Pravzaprav je odvisno od tega, kako utrujena sva med tednom, ko se vrneva domov. Včasih kakšen teden sploh ne seksava. Poročena sva osem let."

2.

"Star sem 27, moja žena pa 31 in imava tri otroke. Naslednji mesec praznujeva 10. obletnico. Seksava vsak dan. Le redko se zgodi, da vsak drug večer, če sva zaposlena, ampak nikoli manj kot to. Enkrat je bila jezna in nisva seksala 13 dni. Bilo je grozno."

3.

"Nimava otrok, poročena sva pet let, [seksava] štirikrat na teden. Skupaj sva osem let."

4.

"Poročena sva eno leto. [Seksava] dvakrat na mesec."

5.

"Nimava otrok, poročila sva se mlada. Prvo leto: osemkrat na teden. Drugo leto: petkrat na teden. Tretje leto: trikrat na teden. Četrto leto: enkrat na teden. Peto leto: trikrat na mesec. Šesto leto: dvakrat na mesec."

6.

"Poročena sva šest let, imava dva otroka in tretjega na poti. Ko ni bila noseča, sva seksala tri- do štirikrat na teden. Med nosečnostjo (torej zdaj) pa enkrat do dvakrat na teden. Kljub temu da je njena spolna sla trenutno na dnu, poskrbi zame."

7.

"Poročena sva pet let. Pred tem sva skupaj živela štiri leta. Seksava enkrat na teden."

8.

"Pet let, prvi otrok na poti. Pred nosečnostjo sva seksala v povprečju nekje tri- do petkrat na teden. Zdaj, ko je noseča, variirava med nič na teden ali dva- do tri- do petkrat na dan. To je odvisno od njenih hormonov. Redno poskrbiva tudi zase ali drug za drugega, če kdo od naju ni razpoložen za seks."

9.

"Na žalost je najin vzorec tak, da seksava nekje štiri- do petkrat na leto. Skupaj sva 3,5 let. Nosečnosti in dojenčki so ubili najino spolno življenje. Sem tip, ki ima tak libido, da bi lahko vsak dan."

10.

"S svojo čudovito ženo Julijo, ljubezen mojega življenja, sem poročen nekaj več kot 13 let in odkrat pomnim, seksava enkrat do dvakrat na dan. Ko sva bila še sveže poročena, je bilo noro. Sčasoma pa sva se nekoliko umirila, ampak sva še vedno zelo potrebna."

11.

"Poročena sva sedem let, [imava] štiriletna dvojčka, seksava običajno enkrat ali dvakrat na teden, čeprav občasno greva skozi obdobja, ko kakšen teden, tudi tri, seksava vsak dan."

12.

"Seksava skoraj vsak dan, ko sva skupaj. Včasih, ko nisem razpoložena, vseeno to naredim in na koncu se razpoloženje spremeni, po tem pa se bolje počutim."

13.

"Poročena sva osem let, [imava] enega otroka (starega sedem let). Povprečno seksava enkrat na dva meseca. Že pred leti sem nehal poskušati, saj sem se naveličal zavrnitev."

14.

"Poročena sva tri leta, imava štiriletnika in 13-letnika. Najino spolno življenje je obupno. Moja spolna sla je na dnu, ampak mislim, da je to zaradi pomanjkanja spanca in hormonov. Kakorkoli, najin seks variira. Včasih je enkrat mesečno, drugič nekaj krat na teden."

15.

"Poročena sva 2,5 let in seksava skoraj vsak dan, med vikendi včasih tudi dvakrat dnevno. Zgodi se, da sva kakšen teden tako zaposlena in ne seksava po več dni, ampak ko spet dobiva priložnost, imava dobesedno maraton."

Preberi še: Načrtovalci porok razkrili, kako vedo, da se zakon ne bo obnesel

Priporočamo tudi: OBJEM nič ne stane, a ima lahko NEVERJETEN učinek na tvoje telo!