Poredni pripomočki za doseganje nepozabnih naslad (od katerih niti 1 ni vibrator!)

Khm, khm … Kdo bi si mislil, da so izdelki za lepotičenje lahko tudi genialen pripomoček za doseganje nepozabnih mesenih užitkov!

Poredni pripomočki za doseganje nepozabnih naslad (od katerih niti 1 ni vibrator!) (foto: Profimedia) Profimedia
20. 7. 2022

Poredni pripomočki za doseganje nepozabnih naslad (od katerih niti 1 ni vibrator!):

Parfum

Pred seksom vedno uporabi isti parfum. Vonj mu bo ustvaril poseben senzorični spomin in tako ga bo vedno enačil z vajinimi vročimi trenutki.

Rdeča šminka

Nanesi dodaten sloj, preden ga začneš razvajati s svojimi usti. Sledi šminke bodo ostale kot zelo nazorna pot tvojih poljubov.

Čopič za rdečico

Izmenično se igrajta s privezovanjem na posteljo. Tisti, ki ni privezan, naj drugemu po telesu potuje s čopičem. Nemudoma se bodo prebudili vsi občutki.

Sponka za lase

Pridi v posteljo z lasmi, spetimi v visoko figo. Ko njegove roke raziskujejo tvoje telo, si odpni lase, da ti kot v filmu padejo po tvojem golem hrbtu.

Biserna ogrlica

Kupi ogrlico iz umetnih biserov, jo namoči v lubrikant in to potem ovij okoli njegovega penisa. Z dlanjo objemi bisere in jih nežno drsaj gor in dol.

Tenis žogica

Tenis žogico počasi in z rahlim pritiskom valjaj po sredini njegovega hrbta vse do ritnic. Nežna masaža bo sprostila njegovo seksualno energijo.

Frnikole

Steklene frnikole ohladi v hladilniku in jih potem stresi po postelji. Ko se bosta v ekstazi valjala po rjuhah, se bodo hladne kroglice pritiskale ob vajini vroči telesi.

Gumica za lase

Morda se spominjaš našega nasveta o uporabi gumice za čop kot pripomočka za ohranjanje njegove erekcije. Zdaj ta trik nadgradi s šestimi gumicami. Nanizaj jih na njegov penis, potem pa z usti odstrani eno za drugo. To počasno popuščanje pritiska ga bo vodilo do intenzivnejšega orgazma.

Po predlogi Faye Brennan priredil Darjo Hrib
Za splet uredila Ana Murn

Preberi še: Poglej, kaj oblika tvojih nog pove o tem, kakšna si v postelji!

Priporočamo tudi: ZELO VROČE: Položaji za epsko dober spolni užitek