Položaji z bonusom

Nepozaben seks ni odgovor, je zgolj vprašanje. In postavlja se – ali si torej res pripravljena dobiti odgovor nanj?

24. 4. 2008

>Roko na levo stran oprsja – menjava položajev ni najbolj razburljiva stvar, kar jih v postelji lahko doživimo ženske, vsaj v seskualnem smislu ne. Če pa na zadevo pogledamo še z malce dlakocepske plati, se pojavlja še dilema, ali menjava položajev prispreva sploh kaj omembe vrednega k občutku erotike novega? Če dobro pomisliš – niti ne. Seveda le v primeru, če spremembe položaja ne ‘oplemenitimo’. Kako? Z erotično igračko, dodatno slečenim ali oblečenim kosom oblačila, zamenjavo lokacije, verbalnim predrznostim, skratka nečim, kar ga bo naredilo bolj drznega. Vsakomur se je že kdaj prikradlo v možgane, da sta to počela tako kot že zadnjič. Nič takšnega, tovrstne prebliske doživljajo vsi, ki jim hormoni ne poskakujejo več tako divje kakor prvi mesec. Dobra novica je: čeprav smo s partnerjem seksale že večkrat, je prav vsakič lahko popolnoma sveže. Vznemirljivo. A brez domišljije tudi tokrat ne bo šlo. Pripravili smo ti nekaj idej, ki jih lahko uporabiš, kadar postaneš pohotna – in željna novosti.

Preberi, kako preprosto je spolnemu položaju vnesti malce nepredvidljivosti. In še eno zelo preprosto pravilo si velja ob tem zapomniti: vsakič, ko se pri seksu z istim partnerjem nekaj zgodi prvič, je s tem pravzaprav zagotovljeno, da bo seksualno doživetje nepozabno. To pa je tudi nekaj, kaj praviš?

Prstan strasti

Če si do zdaj vzdihovala na ‘zgornji etaži’, ko so njegove roke grabile po tvojem vročičnem telesu, medtem ko si ti imela pod nadzorom gibanje in globino penetracije, potem boš ob temle vriskala. Si že slišala za t. i. obroček strasti? Obstajajo v mnogo različicah, ena popularnejših pa je prav gotovo tista, ki nudi užitek obema. Njemu stiska korenjaka pri korenu in mu podaljšuje erekcijo, zraven pa ‘nagaja’ tebi oziroma – bodimo natančnejši – nagaja ščegetavčku. Skratka, kombinacija, ki te bo zanesljivo pripeljala do orgazmičnih vriskov. Prednost te igračke je, da se ob njej tvoj moški ne more počutiti zapostavljenega, kakor se to lahko zgodi (tistim manj samozavestnim) ob ogromnem vibratorju z dvajsetimi hitrostmi rotacije. Mnogo moških rotiranje in moč vibriranja umetnih penisov nekoliko plaši, saj konec koncev dobro vejo, da njihovo orodje takšnih manevrov ne zmore, pa naj si bo njegov lastnik svetovni prvak v akrobatiki.

Če bi šla rada v igrici še korak dalje, boš ob tem, ko boš neutrudno jezdila njegovo moškost – oplemeniteno s prstanom –, tu in tam dahnila, kako te vzburja, ker je tvoj frajer tako ‘iznajdljiv’, saj lahko svoji roki zdaj vedno uporablja povsod tam, kjer ti tako neustavljivo paaašeeeeeee …

Podraži ga, draži

Pozabimo v tem trenutku na prizor dolgočasnega misijonarca, ki nam ga pogosto ponuja holivudska industrija filmov, v katerih se v rjuhe zaviti par ljubi. Oh, kako dolgočasno, če bi bil le več kot en seks na mesec takšen! In potem tisto, ko njemu pride in oba zadihana na hrbtu ugotavljata: “Wow, that was awesome!’’. Pa res. Kje pa je kakšen ‘rajc’, lepo prosim? Malce tistega, kar nam požene kri po žilah? Ne govorim o tem, da bi moral film biti neka mala uvertura v pornič, bog ne daj – gre le za realnost, ki je k sreči dosti bolj seksi od filma. Moral bi nam že zazvoniti alarm, če pomislimo na vse tiste orgazme, ki jih ona zaigra, saj je jasno kot beli dan, da ji na način, na kakršnega sta seksala, vsekakor ne bi moglo priti. Torej lahko povzamemo, da scenarija gotovo ne napiše nekdo, ki je kdajkoli že zares seksal. Okej, vrnimo se k našemu položaju.

Prva naloga: obuj si stiletke, morda prav tiste, v katerih sploh ne moreš hoditi, so pa zato gotovo najbolj seksi rek­vizit, ki si ga lahko nadeneš v postelji. Pretvarjaj se, da si njegova gospodarica, ko ti bodo čeveljci dali samozavest neskončno dolgih nog in čvrste ritke. Draži ga s poudarjenimi atributi, stiletke pa za nobeno ceno ne sezuj, tudi, ko mu noge obesiš med glavo, ja, nesramežljivo na njegova ramena. Velika verjetnost je, da tega prelepega razgleda ‘ribje oko’, ki ga bo doživel, ko bo njegova mačka z razširjenimi nogami, popolnoma gola in z visokimi petami sopla od užitka, medtem ko bo on prodiral vanjo, ne bo pozabil, dokler bo živ.

Strast na ploščicah

Brbotanje vode, vlažen prostor, toplota, para, ki se nariše na ogledalih … mmm, seksi. Še posebej, če sta v tem mokrem prostoru dva, in to dva, ki sta potrebna sprostitve v najširšem pomenu besede. Potrebna sta orgazma, če smo natančni. In ni ga bolj prikladnega prostora, kjer se domišljija lahko razbohoti in strast pokaže na ploščicah. Hm ... Lahko je tudi malce nevarno, če sta preveč razvneta (spodrsi), ampak ravno zato je to tudi malce bolj adrenalinska izkušnja. Šampon, ki si ga hotela zliti na svoje telo, najprej uporabi na njem, namili ga in se še posebej posveti njegovemu mednožju. Nežno in gladko ga umivaj in ga medtem nežno poljubljaj na bradavički, vrat, usta ... vse dokler ne boš doživela sunkovitega obrata ob steno, kjer ti bo uslugo velikodušno in z veliko mero razvnetosti vrnil.

Torej, ne skrbi, prizoru na zgornji slikici se boš težko uprla, tudi če je tvoj partner po naravi, hm, kako naj se izrazimo – bolj kot ne ‘neroden’ oziroma ‘te ne zna prav zagrabiti’. Vsaka ženska fantazira, kako si jo bo moški brezkompromisno vzel. In tisti trenutek, ko so njegovi čuti z nežnostjo postali napeti, se odziva na voljno žensko bolj po živalsko ... kar nam je zeloooo všeč, kajne? Veselje se kaže v tvojem srčnem utripu v mednožju, njegovih pospešenih sunkih in njegovi roki, ki ti medtem zavzeto ‘masira’ tvojo penasto pohotnico. Priporočamo, da za podvig žrtvujeta brisačo, na kateri bosta stala, saj vama bo v valu orgazma lahko spodrsnilo – za kar pa na Cosmu ne želimo prevzemati odgovornosti.

Vzvratna kavbojka 2.0

Če smo do zdaj poznale položaj ‘revese cowgirl’ – vzvratna kavbojka –, je to zdaj v spletnem jeziku ‘vzvratna kavbojka 2.0’. Ne vem, kako je s tvojim, ampak tole je položaj, kjer se marsikateremu ‘kavboju’ najhitreje zgodi, da … kmalu ne mooore več. Ja, čisto preveč je seksi ta prizor, ko se ti naslanjaš nad njegov organ, ko vidi tvojo ritko v seksi gibanju. No, tudi ti imaš kaj videti. Bi si prizor želela zapomniti? Zgrabi za fotoaprat, če leži ob postelji, in ovekoveči bližnji plen, ki se ti ponuja pred očmi. (To bo tudi njega utegnilo vznemiriti – upajmo, da v pozitivnem smislu.) A tudi brez digitalne tehnike imaš v tem položaju kaj početi: ne potrebuješ akrobatskih talentov, da boš lahko poprijela za njegova jajčka in mu jih nežno masirala, medtem ko se boš vrtela po njem. Tako bo … ja, dobesedno po njem. Kaj še lahko narediš? Če imaš na dosegu roke seksi rokavičko, v katero si oblečeš roko, se tako zagrabiš za ritko, da mu še polepšaš že tako seksi razgled – in mogoče lahko samo še izdihneš, kako rada ga jahaš, kadar imaš TI stvari pod nadzorom.

Vroči preobrat

Če se že vrnemo k dobremu staremu misijonarcu, ni nobene potrebe, da začnemo zaradi pomanjkanja domišljije trpeti ploščat hrbet. Kmalu po tem, ko se tvoj dečko zasadi vate, se lahko z majhnim obratom na tvoj bok situacija vajinih teles (in cirkulacija krvi) precej spremeni. Postaneta nekakšna bojevnika za položaj, saj nobenemu od vaju ta drža ne bo pustila sprostiti mišic in oprijema žimnice. Bojevnika, ja. V boju za vzajemni užitek, ki mu bo dodatne razsežnosti dala še tvoja verbalna pobuda za užitek, ko mu lahko hkrati gledaš v oči, on pa ti nudi masažo tvoje notranjosti. O mišicah, ki so ob tem napete, telo pa zato usločeno in seksi, sploh ne bom zgubljala nepotrebnih besed. Tiščanje nog ob njegovo telo, medtem ko je gibanje vse hitrejše, pa se bo izkazalo za še tisti zadnji korak pri trenju, ki bo ob njegovem hlastnem ljubkovanju tvojega predela oprsja povzročilo ne le globoko dihanje, ampak tudi prodiranje. Tega boš občutila še dolgo potem, ko boš izdihnila zadnji ooooh.

Slepa v njegovem naročju

Seks, ko se z vsem telesom privijeta eden k drugem, je ne le za oba intimnejša izkušnja, ampak tudi glob­lja. Obstajata dva načina: eden, kjer si v položaju pasivna in on aktiven, ali pa drugi, kjer se na njem malce ‘pomatraš’ ti. Če se ga boš oklenila z rokami in nogami, kakor je prikazano na slikici, boš po njem drsela bolj horizontalno kot pa z njim ‘noter in ven’, kar bo za tvoje vaginalne stene spet precej blagodejna masaža. Če se rada strastno poljubljaš, medtem ko je on globoko v tebi, je takšen položaj perfekten. Tvojim ustnicam se ponuja njegov vrat, v katerega boš strastno ugriznila in mu tako nakazala, v kakšni fazi uživanja si. Položaj je tudi zelo intimen, ker vaju oba postavlja v ‘ranljiv’ položaj: lahko se poslužita gledanja, poljubljanja po vsem zgornjem delu telesa, da ne omenimo njegovega veselja, ko se mu bo pogled velikodušno pasel po tvojih poskakujočih atributih.

In zdaj bonus! Če sama sebi zdaj še zavežeš oči, te bo vznemirjalo dejstvo, da ne veš točno, kje vse te opazuje … Tvoji preostali čuti pa bodo postali ob tem bolj zaostreni. Z zavezanimi očmi ženske postanemo tudi bolj predrzne, ko gre za izražanje želja. Bi mu zaupala, kaj si par dni nazaj počela, ko si bila sama s sabo? Bi mu na uho zašepatala, da si želiš, da si te vzame kot svojo seksualno sužnjo? Naj si le da duška ...

Pred tvojim oknom

Urgenca, ki nastopi, kadar v bližini ni nobene horizontalne površine, na katero bi se z največjim veseljem vrgla, je včasih še najboljše zagotovilo, da oba ostaneta na trdnih tleh, tudi ko se vama bodo ta zamajala od užitkov. Skrivnost tega položaja je v tem, da se ti z zgornjim delom hrbta oz. lopaticami nasloniš na steno in mu mede­nico usločiš tako, da mu olajšaš pot vate. Pomagala bo tudi noga, ki bo dvignjena, a pripravi se – kot penetracije bo nekoliko drugačen, kot si vajena, zato boš verjetno od novih občutkov ponorela. In kako ti privoščimo!

Kako iz položaja potegneš še več? Morda je (tudi) v tebi kanček eksibicionistke in si boš priborila prostor pred oknom, medtem ko ni nujno, da ob tem dodobra razrahljaš zavese, da boš res zagotovo opažena. To ti sicer raje od­svetujemo, čeprav mogoče ni slaba ideja, če nakažeš, da se počutiš malce nagajivo, ko te lahko zasačijo nič hudega sluteči mimoidoči. Če pa misliš, da bi nesramneža vzburjalo kaj podobnega (vprašaj ga), se potem, ko je on obrnjen s pogledom skozi okno, spustiš niže k njegovemu pokočnemu korenjaku. Ob tem, ko ga z intenzivnim in vrhunskim oralcem spravljaš ob pamet, mu ponudiš razgled na sončen dan, ki ga – za razliko od mnogo drugih – ne le, da ne bo zlepa pozabil, nanj se bo spomnil vsakič, ko bo pogledal skozi okno! Pomlad ... oooooh, kako je lepa, ne?

Necenzurirano vs. nespametno

Obstajajo tudi stvari, ki si jih reeees ne smeš privoščiti. Verjemi nam na besedo!

+ Počasi se slači: kos za kosom – naj mu kaj odfrči v glavo!

- V spalnico si namesti železni drog, na katerem mu predstavi svoj novi hobi.

+ Med večerjo mu roko nežno položi v naročje in se zapeljivo nasmehni.

- Med večerjo mu odpni zadrgo in se pogumno prestavi pod mizo.

+ Prižgi tri svečke, da se bosta gledala med ‘romantičnim’ seksom.

- Zlij mu vroč vosek po prsih, da se znebiš polo­vice njegovih dlak.

+ Med oralnim seksom ga tu in tam zamaknjeno poglej v oči.

- Med oralcem se zaglej v njegove oči – tako, kot da hočeš v njegovo dušo.

Marta Lamovšek