Poletne avanture?

Že moje vprašanje o poletnih avanturah je pri večini priklicalo nasmeh na obraz in prižgalo iskrice v očeh. Greva gledat zvezdice?

15. 8. 2011

JA

Saj je vendar poletje!

pravi Mateja

Poletje ima svoj čar tudi zaradi avantur – vse je tako lahkotno in res hitro spoznaš fanta, dva, tri … Včasih med njimi izbiram kot med kepicami sladoleda. Danes bi vaniljo, jutri čokolado … Če ti v vroči noči sredi koncerta lepotec šepne kaj lepega na uho, ti je lepo. Potem gresta na sprehod, na sladoled, metat kamenčke v morje, in če pride do poljuba, je noč popolna. Ne bom mu zamerila, če me bo 'pozabil' vprašati za telefonsko številko, sva se pač imela lepo le eno noč, jutro bo prineslo nov dan in mogoče me že čaka nova simpatija za večer ali dva. Všeč mi je, da sem poleti lahko brezbrižno lahkotna. Včasih – priznam – zasanjarim, da bi bil moj nočni poletni vran lahko moj fant, a ne verjamem, da bi se obneslo, prijateljice so že prevečkrat jokale za svojimi morskimi volkci, zato sem se jaz že zdavnaj odločila, da bom z njimi samo uživala.

NE

Avanture so beg!

pravi Tjaša

Avanture se mi zdijo velika otročarija! Imaš fanta, z njim se spreta zaradi malenkosti, s prijateljico gresta na pijačo in k vama prijaha princ na belem konju, ki se seveda posveti tvojim lepim očem in te odpelje štet zvezde, še prej pa ti namesti mavrična očala … Namesto da bi s svojim fantom preštela vse, kar sta skupaj doživela lepega, in vse, kar vaju moti, se zamotiš z lepotcem z belega konja, ki ti pravi, da se je pravkar razšel s punco ali pa jo 'hoče' zapustiti, morda pa sploh noče resne zveze, ker zanjo ni čustveno zrel. No, odloči se sama – ali hočeš graditi na odnosu ali pa se poljubljati z nešteto kariesi – ki jih, mimogrede, preneseš v svoja usta (študentke stomatologije smo res alergične na poljube kar tako). Ker te princ ne bo poklical in ker si prevarala svojega dragega, namesto da bi rešila vajin spor.

Mini anketa

Kaj misliš o poletnih avanturah?

“Poleti je avantura že v zraku. Če se prepustiš poletju, se avanturi sploh ne moreš upreti, in če pride do nje – zakaj pa ne!" – Miranda, 19 let

“Nisem privrženka avantur, ampak morje in 'six packi' imajo svoje čare, ki se jim težko uprem!" – Urška, 20 let

"So kot dvorezen meč. Lahko romanca postane čudovita zgodba, lahko pa pusti zelo grenek priokus." – Maja, 31

Fotografije: Nick Onken

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri