Pokaži mu svoj pravi jaz

Bi mu rada razkrila, kakšna oseba se skriva v tebi, ne da bi povzročila pakiranje kovčkov …

7. 9. 2007

Vsi imamo skrite želje, fetiše, ljubosumne in erotične misli zaradi drugih ljudi, ki v nas vzbujajo takšna in drugačna čustva … Vsa so varno spravljena v naših mislih in od tebe je odvisno, kako globoko vanje boš spustila svojega partnerja.

Metanje peska v oči?

Čeprav je več kot polovica ljudi, ki so v svežem razmerju, trdno prepričanih, da sta poštenost in zvestoba najpomembnejši v zdravem razvoju razmerja, se v obdobju spoznavanja prav vsi partnerju želimo pokazati le v najboljši luči. A pravo razmerje je veliko več od tega – pravo razmerje se razvije šele, ko partner spozna tvoje slabše plati, na katere morda nisi najbolj ponosna!

Priznam, ljubosumna sem!

Če se na obzorju pojavi njegova bivša, kar pozeleniš od zavisti, da tvoj dragi svojo pozornost še vedno posveča ženski, ki je bila nekoč na njegovem prvem mestu. Povsem upravičeno? Ne! Če je njegov odnos do nje prijateljski, potem se nimaš česa bati, sprejmi njegovo preteklost in ne zganjaj cirkusa po nepotrebnem. Dokler se bosta samo pogovarjala, nimaš razloga za ljubosumje.

Vik in krik zaradi pogleda

Moški pač obračajo oči za drugimi kratkimi krilci! Da, tako pač je … Moški je pač moški in vedno bo pogledal za hudo bejbo, hočeš ali nočeš. To je v njegovi naravi! Zato pa se tudi ti brez strahu ozri za dobrim tipčkom … Zakaj pa ne? Dokler so na pecljih le oči, ne počneš nič slabega!

To mi pa res ni všeč!

Na začetku razmerja bodi odločna in mu povej, da ti ni do gorskega kolesarjenja ali obiskovanja rok koncertov. Če mu boš na začetku znala razložiti, kaj ti je všeč in kaj ne, bosta skozi čas prišla na skupno točko … ali pa morda nikoli! Navsezadnje, kaj boš počela s človekom, ki ima popolnoma drugačne interese v življenju kot ti! Če ti kakšen od njegovih hobijev ni všeč, to še ne pomeni, da ti ni všeč on. Še vedno lahko najdeta ogromno skupnih točk, nekaj pa jih lahko vsak od vaju zadrži zase.

Danes me pustite na miru!

Povsem normalno je, da pride na vrsto samopomilovalni dan, ko bi se najraje zaprla v sobo in cel dan prejokala. Verjetno se v takšnih dneh izogibaš prijateljicam, še posebej pa fantu. Nikar! Pomembno je namreč, da mu pokažeš tudi svojo žalostno plat sebe. Naj ve, da nisi lutka, ki se bo smejala in sijala od zadovoljstva vse dni v letu. Raje mu povej, da si slabe volje in da bi ti prav prišla tolažba. A pozor: Nikar tega ne počni prepogosto!

Priznaj pretekle napake

Če si z nekom v razmerju, ni prav nič narobe, če mu priznaš, kakšne napake si naredila pri bivšem fantu. Navsezadnje si se iz njih veliko naučila in prišla do zaključka, da ob sebi potrebuješ takšnega fanta, kot je tvoj zdajšnji. Če bo slišal to, mu bo zagotovo ne bo padlo na pamet, da bi spakiral kovčke in odšel!