Pogovor, ki lahko prepreči skok čez plot

Izkazalo se je, da gre pri moški nezvestobi za več kot le seks brez čustvene vpletenosti.

Pogovor, ki lahko prepreči skok čez plot (foto: Prof.media.si, Alamy, Chris Clinton, Getty Images, Shutterstock, ilustracije: James Lanuza) Prof.media.si, Alamy, Chris Clinton, Getty Images, Shutterstock, ilustracije: James Lanuza
28. 2. 2012

Vzrok za varanje

Na portalu www.menspsychology.com razkrivajo, da je pri predstavnikih močnejšega spola čedalje pogostejši razlog za varanje psihični pritisk, ki se ga posameznik v krogu svojih najbližjih ne more znebiti.

Ti namreč pričakujejo, da bo trden kot kamen-kost, ali pa moški sam ne želi pokazati ranljivosti. Zato poišče osebo, s katero lahko ustvari intimen odnos in ji pove o svoji stiski.

Ga imaš na sumu?

Če sumiš, da tudi tvoj dragi lahko ubere to pot, poskrbi, da ti bo zaupal – opiši mu svoje težave ter mu povej, da je vsem lažje, če skrbi delijo s kom drugim, zlasti tistim v paru, ki morajo delovati kot tim in si medsebojno pomagati.

Priredila: Nuša Oblak

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri