Te ima ali nima rad? Poglej ga v oči!

Seveda imamo vse rade globok pogled v oči moškega, v katerega smo zaljubljene, vendar gre pri vsem skupaj še za nekaj drugega ...

Te ima ali nima rad? Poglej ga v oči! (foto: Profimedia) Profimedia
25. 10. 2013

Takšen pogled v moške oči namreč ni le romantičen, ampak tudi nekaj sporoča.

Opaziš iskrice?

Razširitev zenic je pomenljivo subtilno znamenje, ki se ga ‘naslovnik’ pogosto sploh ne zaveda, ‘prejemnik’ pa ga tudi zazna le na nezavedni ravni.

Zelo pogosto, ni pa to edini možni razlog (zenice se širijo in ožijo tudi v skladu s količino svetlobe, ki je v prostoru), je vzrok razširitvi zenic zanimanje, še raje pa kar močna seksualna želja (zato v nekaterih revijah svojim modelom ‘razširijo’ zenice, saj se tako zdijo lepotice bolj privlačne).

Isto z istim

In saj veš: Naklonjenost pogosto (včasih tudi nezavedno) vračamo z istim! Zato ne čudi dejstvo, da se, ko te tvoj fant pogleda s široko razprtimi zenicami, zaradi česar imaš občutek, da se mu iskri v očeh, avtomatično razširijo tudi tvoje zenice.

Kaj pa, ko se iz oči v oči srečaš s človekom, s katerim nimata najboljše ‘kemije’ oz. se preprosto ne marata? Takrat se seveda zgodi prav nasprotno. Njegove zenice se zoožijo in v odgovor na to nezavedno gesto se bodo zoožale tudi tvoje ...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri