Poglej, kaj se zgodi, če partnerja vsakodnevno občuduješ!

Želiš, da vajin odnos traja in traja? Pozorno preberi spodnji zapis!

Poglej, kaj se zgodi, če partnerja vsakodnevno občuduješ! (foto: Profimedia) Profimedia
12. 4. 2017

Začetki v vsaki partnerski zvezi so vedno sladki. Ste z nekom, s katerim vam je zabavno, zanimivo in vse teče lagodno. A ne glede na to, kako popolno se razumeta in izpolnjujeta drug drugega, lahko zveza po nekaj mesecih (ko se smetana poje, pravijo) postane precej monotona, utrujajoča, nadležna in občasno prinese nasprotujoča si mnenja.

Ljubezen naj bi z leti zorela in se spreminjala kot vino. A mnogi pari obupajo prehitro. Takoj, ko se navdušenje poleže, se ločijo kot olje in voda. Da temu ne bi bilo tako, pozorno preuči spodnjih 9 točk.

1. Imej pozitiven odnos do življenja

Ko se zjutraj zbudiš zapiši na list papirja 10 stvari, za katere si hvaležna v življenju. Občuti globoko hvaležnost, s katero obarvaj vsak svoj nov dan.

Z zgornjo vajo boš pričarala pozitiven odnos do življenja, zaradi katerega boš postala srečnejša oseba in hkrati privlačnejša partnerica.

2. Ljubi sebe

Ti imaš vso kontrolo nad svojim življenjem. Osebe, ki so ujete v nezdrave odnose, so ujete tudi v zanikanje samih sebe. Nehaj verjeti svojim izgovorom in se osvobodi potrebe, da se smiliš sama sebi.

Stopi iz vloge žrtve in teži k temu, da partnerja osrečiš. To pa lahko storiš le na način, da najprej osrečiš sebe, se brezpogojno sprejmeš in težiš k osebnemu zadovoljstvu.

Ljubi sebe

3. Ohranjaj samo sebe

Na ta način bo tvoj partner kontinuirano ohranjal zanimanje zate.

Uživaj v svojih hobijih in se občasno videvaj s svojimi prijatelji. Prizadevaj si, da ostaneš zabavna in čudovita oseba. Takšna, kakršna si bila preden si spoznala fanta. Teži k nenehnemu izboljševanju same sebe.

4. Bodi pozorna na partnerjeve želje in potrebe

Moški in ženske se razlikujemo ter imamo različne poglede na to, kakšen bi naj bi odnos med moškim in žensko.

Povsem naravno je, da se želje in potrebe tvoje boljše polovice razlikujejo od tvojih. Jih lahko sprejmeš? Jih lahko nekaj vendar izpolniš? Če ja, potem ukrepaj še danes. Fant ti bo neznasko hvaležen.

5. Partnerja vsakodnevno občuduj

Če si v razmerju z nekom že res zelo dolgo, se lahko sčasoma zgodi, da vse stvari postanejo samoumevne. Pa niso!

Vsak dan znova mu povej, kako ga občuduješ, kako občuduješ stvari, ki jih on počne zate. To je ključ do srečne zveze. Povej mu, kako si hvaležna, ker je danes on skuhal jutranjo kavo ali pomil posodo.

6. Bodi previdna z besedami

Besede imajo globok pomeni. V nežno dušo lahko zarežejo globlje od rezila. To je resnica.

Žalitve, ponižanja, laži ali kakršnekoli verbalne zlorabe ne moreš kar tako izbrisati. Našteto riše brazgotine, zato bodi previdna, ko izbiraš besede. Oboroži se z ljubeznijo.

7. Pokaži spoštovanje

Vsako zdravo partnersko razmerje mora temeljiti na medsebojnem spoštovanju.

Zato le upoštevaj partnerjevo mnenje in odločitve, četudi si v teh nista vedno edina. Spoštuj njegove prijatelje in družino, ti prihajajo - hočeš ali nočeš - v paketu z njim.

Pokaži spoštovanje

8. Bodi sočutna

Vsakdo gre kdaj skozi stresna obdobja, ima slabe dni in lene trenutke. Imeti ob sebi nekoga, ki naredi težke trenutke še bolj grozne, namesto da bi jih omilil, ni rano prijetno.

Poskusi razvedriti svojo boljšo polovico v težkih trenutkih in sprejmi, da je partner kdaj obupan. Imej tudi v mislih, da vsakdo potrebuje kdaj in kdaj malce samote. Tudi ti, kajne?

9. Popestrita ljubezensko življenje

Bodita drzna in odprta, ko gre za vajine najintimnejše trenutke. Preizkušajta nove položaje in lokacije. Predigri dajta posebno vrednost. Potopita se v fantazijo drug drugega.

Kar nekaj idej smo za vaju pripravili TUKAJ (klik, klik)!

Si torej pripravljena polepšati in ohraniti vajin odnos z zgornjimi 9 preprostimi in naravnimi načini?

Preberi še: 8 vrst poljubov za doseganje največjih spolnih senzacij in Obstaja 5 stopenj ljubezni, a mnogi pari obtičijo na stopnji št. 3

Priporočamo tudi: Poroka Pippe Middleton: 8 stvari, ki jih do zdaj niste vedeli (pa bi jih morali!)