'Počutim se, da ga nisem vredna, ker nisem suha' (izpoved ženske z močnejšo postavo)

"In ja, ... moja stegna se med hojo poljubljajo, moje roke so ogromne in moja ritka ni čvrsta, ampak ... s tem, ko me je več skupaj, je v meni tudi več ljubezni, da jo dam."

'Počutim se, da ga nisem vredna, ker nisem suha' (izpoved ženske z močnejšo postavo) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 8. 2022

"Nekdo mi je enkrat poslal Instagram sporočilo in mi napisal, da ne more verjeti, da mi je uspelo ujeti tako postavnega moškega. Priznati moram, da me je sporočilo presenetilo. 

Del moje ne samozavesti glede mojega telesa zagotovo izhaja iz dejstva, da sem poročena z gospodom na-trebuhu-nosi-6-pack. Zakaj bi torej, močnejše dekle, kot sem jaz, dobilo tako postanega moškega? Počutim se, da ga nisem vredna, in to samo zato, ker nisem suha.

Ampak ... ta moški je sprejel vsako oblino, vsak kilogram in mozolj, ki sem ga imela. Zadnjih deset let me vsaki dan znova spominja, da sem lepa, tudi če se moj notranji glas s tem ne strinja.

In ja, ... moja stegna se med hojo poljubljajo, moje roke so ogromne in moja ritka ni čvrsta, ampak, ... s tem, ko me je več skupaj, je v meni tudi več ljubezni, da ga še bolj ljubim.

Sem veliko več, kot le moje telo. In prav tako je veliko več, kot le svoje telo, tudi on.

Njeno celotno objavo najdeš tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JENNA KUTCHER (@jennakutcher) on

Zapis je na Instagramu objavila Instagramerka Jenna Kutcher, kateri na tej platformi sledi več kot 800 tisoč ljudi. Na spletu ljudi uči samoljubezni, v poslu pa načinov, kako iz družabnih omrežji kot sta Pinterest in Instagram zaslužiti več milionov. 

Po njenemu blogu lahko brskaš tukaj.

Fotografije: Profimedia 

Preberi še: O, uau! Indira Ekić NI več blondinka! 😍 Svoje lase je pobarvala v ...

Priporočamo tudi: Uaaau! 😍 Poglej, kaj po koncu kariere na TV v življenju počne Lili Žagar!