"Po mesecu spolnih odnosov me je začel ignorirati, nato pa sem ugotovila, da …" (osebna izpoved Celjanke)

Seks brez obveznosti je zabavna igra, dokler ...

"Po mesecu spolnih odnosov me je začel ignorirati, nato pa sem ugotovila, da …" (osebna izpoved Celjanke) (foto: Profimedia) Profimedia
4. 10. 2022

Bralka nam je razkrila, zakaj nikoli več ne bo brezskrbno seksala s svojim kolegom.

"Sovražim zveze. Oziroma, tega sploh ne morem reči, saj nikoli nisem bila v zvezi. A iskreno, biti z nekom zgolj za šalo je veliko lažje kot pa biti v nekem resnem odnosu, kjer obstajajo določena pričakovanja. A ni bolj preprosto, da pokličeš kolega, z njim seksaš, nato pa on odide, ti pa imaš prost preostanek dneva? No, tako sem mislila, dokler se mi ni zgodilo TO …

Dober mesec dni sem redno seksala s svojim kolegom in imela sva se super. Bila sva prijatelja, seks je bil vroč, hkrati pa v odnosu ni bilo vseh tegob, ki jih prinese resna zveza. Imela sva se tako dobro, da sem čez čas opazila, da do njega gojim čustva, ki so bila močnejša od navadnega prijateljstva. Začela sem se zaljubljati!

Očitno je to opazil tudi on, saj se je počasi začel odmikati. Ni mi več pošiljal sporočil, ni se več oglašal na klice, ni več želel seksati z mano in nato se je zgodilo nekaj nepričakovanega. Od njega ni bilo več glasu. Kot da bi se vdrl v zemljo.

Vse skupaj je bilo zelo čudno, zato sem začela njegove prijatelje spraševati, ali so ga kje videli. Nekateri so mi dejali, da je dobil novo službo in postal zelo zaseden, spet drugi so bili v podobni situaciji kot jaz. Šele ko sem kontaktirala njegovega najboljšega prijatelja, sem izvedela, da se je preselil v Ljubljano, kjer je ves ta čas imel ne le ene ampak kar tri prijateljice, s katerimi je seksal!

In tudi pred mano so bile mnoge, s katerimi se je poigral tako, kot se je z mano. V trenutku, ko je začutil, da so do njega gojile čustva, jih je odrezal.

To je bila odlična, a hkrati boleča lekcija, ki me je naučila, da seks brez obveznosti v resnici ne obstaja."

Preberi še: Zamejskemu Slovencu je Ljubljančanka napisala, da je potrebna, on pa je ...

Priporočamo tudi: "V portoroškem hostlu sva seksala v sobi, v kateri je spalo deset ljudi" (Celjanka o letošnji SEKSI izkušnji)