"Po eni uri in pol pogovora je od mene ZAHTEVAL, da mu obljubim ..." (bizarna zgodba s Tinderja)

16. 3. 2023
"Po eni uri in pol pogovora je od mene ZAHTEVAL, da mu obljubim ..." (bizarna zgodba s Tinderja) (foto: Profimedia)
Profimedia

Amm ... Okeeej? 😳

"Tip, s katerim sva se na Tinderju spoznala pred 90 minutami, je od mene zahteval, da se mu zaobljubim isti trenutek, še preden sva se sploh slišala po telefonu," je na Twitterju pred dnevi zapisala uporabnica z vzdevkom @SgtDGumby.

V posnetkih zaslona je nato delila sporočila, ki sta si jih izmenjala, pri čemer ji je moški napisal: "Tako bom rekel, če si z mano, potem si samo z mano. Če želiš imeti to svobodo, da se hkrati pogovarjaš z drugimi in jih spoznavaš, potem nisem za."

V naslednjem sporočilu mu je odgovorila, da bo "to odločitev sprejela jutri".

No, moški ni bil zadovoljen z njenim odgovorom.

"Mah. Ne bom v nekem 'miksu', iz katerega boš ti izbirala. Lahko najprej preveriš, kako je samo z mano, ali pa nič. Preveč sem že utrujen od tekmovanja," ji je napisal. 

"Ogoljufal sem žensko, ki je verjela, da hodiva - lahko grem v zapor?" (izpoved Slovenca)

Čeprav se je zdelo, da se bo njun pogovor na tej točki končal, pa se ji je ponovno oglasil ob 4.30 zjutraj, da bi jo vprašal, ali je imela čas za razmislek o njegovih zahtevah.

"Dobro jutro. Kako gre? Bi se danes dobila? Kaj meniš o meni/o situaciji?" jo je vprašal, posnetke zaslona pa je delila pod spodnjo objavo:

V dodatni objavi je nato še razkrila, da sta imela še en pogovor, v katerem je priznal, da ne želi 'tekmovati' z drugimi. "Rad sem le z eno osebo. Takrat se ne pogovarjam z drugimi. Želim si spoznati nekoga in biti z njim. Nerad tekmujem in nočem biti v razmerju z osebo, ki hodi na zmenke z drugimi."

Kaj ti meniš o tem?

Se ti zdi prav, da je bil tako neposreden in iskren ali se ti zdi to skrajno bizarno za nekoga, ki ga poznaš le uro in pol?

"Moj fant je, ne da bi mi povedal, na najine medene tedne povabil svojo mamo" (izpoved ženske)

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"