"Po 22 letih zakona sem izvedela, da ima mož SKRIVNEGA sina, in to z žensko, ki ..." (resnična zgodba)

"Kar je bilo najhuje, pa je bilo to, da sem na njih prepoznala otrokovo mamo ..."

"Po 22 letih zakona sem izvedela, da ima mož SKRIVNEGA sina, in to z žensko, ki ..." (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 6. 2022

Z možem sva imela vse: dva srečna sinova, uspešen posel, udoben dom, dopustovanje v tujini in dobro spolno življenje.

A vsega tega je bilo v hipu konec, ko sem nekega dne dajala prati oblačila.

Medtem ko sem brskala po moževi torbi za fitnes in razvrščala stvari za pranje, sem našla nepoznan obesek za ključe. Ko sem ga obrnila na drugo stran, me je v želodcu močno zvilo.

Tam sem zagledala fotografijo njega z novorojenčkom. Na njem je pisalo: "Očkova prva fotografija." Dojenček je bil izrezana podoba mojega moža, imel je temnejšo kožo in lase.

Moj mož ima sicer spletno trgovino z oblačili, jaz pa imam svojo fizično trgovinico, ki prodaja nekatera njegova oblačila.

Ko je kmalu po mojem odkritju stopil izpod prhe, me je našel na postelji v solzah. Najprej je mislil, da je nekdo umrl, a ko sem razprla dlan, v kateri sem držala obesek za ključe, je obstal z odprtimi usti.

Povedal mi je, da je dojenček s fotografije zdaj star že skoraj štiri leta. Vztrajal je, da je ta otrok posledica seksa za eno noč, ki mu ni pomenil nič. Zahtevala sem, da mi pokaže svoj mobitel. V njem sem našla na stotine fotografij tega fantka.

Kar je bilo najhuje, pa je bilo to, da sem na njih prepoznala njegovo [otrokovo, op. a.] mamo.

Obiskuje isti fitnes kot moj mož in je stara okoli 30, midva pa jih imava oba 43. Skupaj sva že 22 let in še vedno ga močno ljubim. Želim si, da bi najin zakon uspel, a vendar po tej izdaji nisem več prepričana, kako naj ga rešim.

Rekel mi je, da je tega drugega sina videl v živo le tri- ali štirikrat in da mu je vse te fotografije poslala njegova mama, ampak nisem prepričana, ali mu lahko verjamem.

Ne vem, kako naprej. Že tako se je težko soočiti z varanjem, še večjo težavo pa imam s tem, da me ta drugi otrok ves čas opominja na njegovo nezvestobo.

Kako neki naj svojima otrokoma povem, da imata še enega brata?

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: Bralka o RAZBURKANI zvezi s punco: "Nisem mogla verjeti, da je to zadnjič ..."

Priporočamo tudi: Stokaš med seksom? Poglej, kako zelooo to vpliva na tvoj ORGAZEM (pravijo strokovnjaki)