"Po 20-ih letih zakona sem izvedela, da ima moj mož že 15 let skrivno afero" (resnična zgodba)

"Počutim se kot idiot, saj nikoli nisem zaznala nobenih znakov, a ko sem začela brskati in postala malo bolj pozorna ..."

"Po 20-ih letih zakona sem izvedela, da ima moj mož že 15 let skrivno afero" (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 9. 2022

Sem ženska v štiridesetih in sem že 20 let poročena. Moj mož je zmeraj veliko delal in bil pogosto odsoten, a vendar sem se na to navadila, poleg tega pa sem bila zaposlena z najinima dvema otrokoma.

No, nedavno pa mi je eden njegovih bivših sodelavcev povedal, da ima moj mož že 15 let – torej večino najinega zakona – afero z isto žensko.

Ta kolega mi je priznal, da ima dovolj laži in izdaj mojega moža. Očitno je, da je do njega gojil veliko zamero in je hotel, da izvem, kaj se dogaja.

Počutim se kot idiot, saj nikoli nisem zaznala nobenih znakov, a ko sem začela brskati in postala malo bolj pozorna, sem naletela na sporočila in račune ter se spomnila situacij, v katerih mi je očitno lagal, da bi bil z njo.

Ko sem mu to povedala, je spoznal, da mi več ne more lagati. Zato mi je na nek patetični način poskušal obljubiti, da bo to žensko zapustil in se mi oddolžil.

Najina najstniška otroka vesta za to in z njim ne želita niti govoriti. Jaz pa ne vem, kaj naj naredim.

Že leta in leta ne delam. Strah me je, da bom razdrla naš dom. A kljub temu še kar ne morem verjeti, da je moj zakon od nekdaj temeljil na prevari.

Mi lahko kdo svetuje kaj pametnega?

Vir: mirror.co.uk

Preberi še: Te zanima, kakšen je kot ljubimec? Njegov PENIS ti bo o njem razkril čisto vse!

Priporočamo tudi: Zaradi TEGA gre narazen veliiiko več parov, kot jih gre zaradi varanja (šokiralo te bo!)